Decizia de urgență luată de chinezi după ce au aflat ce a putut face Cosmin Olăroiu. Avionul a aterizat deja la Otopeni!

Decizia de urgență luată de chinezi după ce au aflat ce a putut face Cosmin Olăroiu. Avionul a aterizat deja la Otopeni!
Chinezii au intervenit de urgență, în urma deciziei lui Olăroiu

Chinezii au trimis un avion de urgență în cursul zilei de luni, la București, după ce au aflat ce a făcut Cosmin Olăroiu. Clubul Jiangsu Suning a trecut serios la fapte după socotelile antrenorului cu arabii.

Decizie de urgență din partea clubului Jiangsu Suning! Fapta lui Olăroiu nu a trecut neobservată

Clubul Jiangsu Suning a trecut de urgență la fapte, după ce au aflat vestea că Olăroiu negociază de zor cu Federația de Fotbal din Emiratele Arabe Unite, conform SporMedia.ro. De asemenea, oficialii fotbalului arab au confirmat și ei aceste informații. Chinezii au făcut tot ce le-a stat în putință pentru a-l face pe Cosmin Oolăroiu să se răzgândească și să refuze oferta primită de arabi, așa că au trims un avion la București special pentru a-l aduce pe sportiv în China, conform sursei citate. Cel din urmă nu putea călători în această țară, dar ca a fost obținut un permis special pentru a putea fi primit în China.

Determinarea clubului Jiangsu l-a făcut pe acesta să renunțe deocamdată la socotelile arabilor și să rămână să continue colaborarea cu chinezii și sezonul următor. Cu toate astea, Olăroiu se gândește să renunțe de tot la finele contractului în derulare, deși clubul face tot posibilul să îl păstreze. Sunt pe o listă cu alți cinci antrenori, printre care și Scolari. Dar e greu de crezut că Jiangsu îmi va da drumul”, spunea românul. Amintim că naționala Chinei a rămas fără selecționer după plecarea italianului Marcello Lipi, iar acum luptă pentru calificarea din 2020. Când era la cârma echipei naționale, Lippi câștiga aproximativ 20 de milioane de euro pe an. 

Chienzii nu renunță la Olăroiu! Negocierile cu arabii i-au adus sportivului o discuție pe nepusă masă cu aceștia
Chienzii nu renunță la Olăroiu! Negocierile cu arabii i-au adus sportivului o discuție pe nepusă masă cu aceștia

Ce așteptări are de la noul sezon?

Întrebat despre așteptările pentru noul sezon, după ce Jiangsu a terminat pe locul 4, în spatele celor de la SIPG, Evergrande sau Guoan.

„După ce am terminat în 2018 pe locul 5, iar în 2019 pe locul 4, fără îndoială că ne dorim în 2020 o calificare în Liga Campionilor Asiei. Desigur, în momentul ăsta sunt multe incertitudini cu privire la sezonul viitor, care a fost amânat”
Cosmin Olăroiu (Sursa: telekomsport.ro)

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI