Cum arată Stela Enache la 71 de ani. Interpreta melodiei „Ani de liceu” e superbă VIDEO

Cum arată Stela Enache la 71 de ani. Interpreta melodiei „Ani de liceu” e superbă VIDEO
Cum arata Stela Enache la 71 de ani

„Timp, încotro mergi?” cânta acum câteva decenii Stela Enache, deși, pentru ea pare că timpul s-a oprit în loc acum mai multe decade. Interpreta coloanei sonore a filmului Liceenii arată senzațional la venerabila vârstă de 71 de ani. Celebra artistă și-a lăsat mască fanii cu noile imagini.

Cum arată Stela Enache la 71 de ani

Stela Enache a împlinit 50 de ani de carieră, iar românilor încă nu le vine să creadă să blondina aceea superbă, cu ochi de căprioară și voce duioasă care ne emoționa când interpreta „Ani de liceu” a împlinit vârsta memorabilă de 71 de ani.

Vocea reputatei artiste este ușor de recunoscut. Toți românii o știu pe Stela Enache precum solista care a dat viață cântecului „Ani de liceu”, coloana sonoră a filmului Liceenii, capodoperă cinematografică autohtonă, cu Ștefan Bănică, Oana Sârbu, Ion Caramitru și Tamara Buciuceanu în rolurile principale.

Melodia care se cântă, de generații încoace, la fiecare bal de absolvire al tuturor liceelor din țară a fost compus de regretatul Florin Bogardo, fostul soț al Stelei Enache. Pe numele ei din buletin Steriana Aurelia Bogardo, cântăreața este una dintre cele mai îndrăgite și cunoscute artiste din România. Ea și celebrul Florian Bogardo s-au căsătorit în 1971 și s-au iubit până în 2009, când compozitorul a trecut la cele sfinte și a fost înhumat în Cimitirul Bellu din Capitală.

Cum se menține în formă Stela Enache, la 71 de ani

Carismatică și cu un simț al umorului foarte bine dezvoltat, Stela Enache a dezvăluit care este secretul siluetei sale de invidiat. La 71 de ani, artista a mărturisit că nu face sport și este norocoasă pentru că are gene bune.

În schimb, artista crede în echilibru și mărturisește că și-a format, de-a lungul decadelor, un stil de viață sănătos ce include o alimentație pe măsură, cu mâncăruri slabe în calorii și bogate în nutrienți.

„Nu fac sport, dar am noroc cu o genă bună şi mi-am format, de-a lungul anilor, un stil alimentar sănătos. Nu mănânc deloc dulce, ar putea să nu existe, din punctul meu de vedere. Iar pâine şi făinoase doar la zile mari.

Pe vremuri, dădeam iama în sarmale, dar mai nou mănânc mult peşte. Consum mult somon şi fructe de mare. Sigur, nu mă dau în lături de la un grătar. A, şi nu pot renunţa la supe sau la ciorbe.

Nu merg la sală, dar locuind în centrul Bucureştiului, nu pot pleca cu maşina, pentru că mă îmbolnăvesc de nervi. Prin urmare, parcurg drumul pe jos, câţiva kilometri pe zi. Aşa mă pot menţine în formă”, a declarat Stela Enache, acum ceva timp, conform celor de la viva.ro

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI