Secretul Stelei Enache s-a aflat. Cum se menține tinerică la 70 de ani, de fapt

Secretul Stelei Enache s-a aflat. Cum se menține tinerică la 70 de ani, de fapt
Secretul siluetei Stelei Enache. Cum se menține la 70 de ani

Este una dintre legendele muzicii românești și de când iubirea vieții ei s-a prăpădit, iar cei doi copii au părăsit România a rămas singură. Stela Enache trăiește cu regret și pare-se că a încercat să-și canalizeze toată energia asupra sa. Acest lucru se poate observa cu ochiul liber în imagini. Întrebată cum se menține astfel , vârsta de 70 de ani pe care a împlinit-o nefiind cea mai prietenoasă, cântăreața a oferit cu zâmbetul pe buze secretul.

Stela Enache, despre secretele siluetei sale. Cum se menține în formă la 70 de ani

Maestrul George Grigoriu i-a spus că poate cânta cât va dori fiindcă vocea îi permite. Tot datorită ei a înconjurat pământul de patru ori. De la 3 ani e topită după scenă, la 18 ani era studentă la Conservator, iar la 21 de ani se căsătorea cu unul dintre cei mai sensibili și romantici compozitori de muzică ușoară. Este un simbol pentru români, un exemplu de onestitate și dăruire.

Artista este cea care a spus povestea piesei ”Ani de liceu”, compusă de soțul său, Florin Bogardo, ce a devenit în timp imnul absolvenților de liceu. Succesul o găsește și astăzi, noua generație admirând piesele sale, îndeosebi cea menționată anterior. Astfel a fost posibilă și prezența sa pe scena Radio Zu nu de mult, când a ridicat tineretul în picioare la celebrul refren.

Nu face sport, dar are mare grijă la dietă 

Ziua de astăzi o găsește pe artistă singură, dar într-un corp armonios, cu o minte sănătoasă, departe de vârsta din buletin. Stilul său de viață este unul sănătos, bogat în alimente proaspete, chiar dacă mai face rabat de la reguli și se desfată cu bunătățile lumii.

„Nu fac sport, dar am noroc cu o genă bună şi mi-am format, de-a lungul anilor, un stil alimentar sănătos. Nu mănânc deloc dulce, ar putea să nu existe, din punctul meu de vedere. Iar pâine şi făinoase doar la zile mari. Pe vremuri, dădeam iama în sarmale, dar mai nou mănânc mult peşte. Consum mult somon şi fructe de mare. Sigur, nu mă dau în lături de la un grătar. A, şi nu pot renunţa la supe sau la ciorbe”, a declarat cântăreața.

În ceea ce privește garderoba și ritualul de înfrumusețare, Stela Enache a spus: „Mie îmi plac hainele clasice, care nu se demodează! M-am obişnuit ca atunci când ies din casă să fiu tot timpul aranjată. Din punctul meu de vedere, din garderoba unei doamne sau domnişoare nu trebuie să lipsească un taior şi o rochie de culoare neagră, le-aş recomanda tuturor în viaţa de zi cu zi să se îmbrace lejer, comod, dar în acelaşi timp elegant. Nu mă culc niciodată machiată şi să folosesc creme de bună calitate, chiar dacă sunt un pic mai scumpe”.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI