Cum arată soția lui Cristi Iacob, juratul de la ”Te cunosc de undeva”. Sunt împreună de 12 ani

Cum arată soția lui Cristi Iacob, juratul de la ”Te cunosc de undeva”. Sunt împreună de 12 ani
Cum arata sotia lui Cristi Iacob de la Te Cunosc de Undeva

Imagini de colecție cu juratul de la Te Cunosc de Undeva și soția lui. Cum arată Gabriela, nevasta actorului Cristi Iacob. Cei doi parteneri sunt împreună de 12 ani. Care este secretul unui mariaj de succes, într-o perioadă tumultoasă presărată cu divorțuri 

Cum arată soția lui Cristi Iacob, juratul de la Te Cunosc de Undeva

Toată lumea îl cunoaște pe Cristi Iacob. Actorul a acceptat propunerea celor de la Antena 1 de a sta la masa juriului de la Te Cunosc de Undeva, după ce Andrei Aradits a semnat un contract cu PRO TV pentru rolul antagonistului din serialul Vlad. Alături de Ozana Barabancea, Aurelian Temișan și Andreea Bălan, Cristi Iacob completează perfect juriul celui mai spectaculos transforming-show din România. Din 2018, de când face parte din echipa emisiunii, actorul și-a câștigat respectul și admirația telespectatorilor.

Cu toții îl știm pe Cristi Iacob, dar puțini sunt cei care au văzut-o pe soția lui, Gabriela. Cei doi parteneri trăiesc o frumoasă poveste de dragoste de mai bine de 12 ani și spun că secretul unei căsnicii perfecte este înțelegerea. Deși în ultimul an foarte multe cupluri din showbiz s-au destrămat, iar numeroase căsnicii au sfârșit printr-un divorț complicat și dureros, la notar sau tribunal, Cristi și Gabriela Iacob se iubesc la fel de mult ca în prima zi.

„Chestiunea cu durata e în jurisdicția lui Dumnezeu. Și a faptului că faci un legământ unul către celălalt. Un legământ e un legământ. Așa cum omul care îl face este om, deci o ființă cu responsabilitatea cuvântului dat. Căsnicia e o cruce, nu e o vacanță. E o taină. Ce bine. O dragoste la prima vedere se poate transforma într-o dragoste la o veșnică vedere.

Care este secretul unei căsnicii durabile

Cum arată soția lui Cristi Iacob, juratul de la Te Cunosc de Undeva. Pentru cine bănuia deja, teatrul este cel care i-a chemat împreună pe Cristi Iacob și Gabriela. S-au cunoscut la repetițiile spectacolului „Îmblânzirea scorpiei, de la Constanța, apoi, s-au revăzut la „Dragostea durează trei ani”. A fost iubire la prima vedere.

Sunt căsătoriți din vara anului 2009. Faimosul actor se simte cel mai norocos bărbat de pe planetă și aseamănă căsnicia cu un legământ sacru, pe care-l onorezi cu iubire, compromisuri și înțelegere.

Nu există o listă infailibilă de calități care să facă o relație să fie „beton. Iubirea e o cetate care se dăruiește oricui, dar care nu poate fi păstrată decât cu multe renunțări. Prima renunțare ar fi la prostie. A ta, frate bărbate, nu a doamnei! Cea mai frumoasă calitate a Gabrielei e că mă acceptă și când sunt tâmpit. Reciproca e și ea valabilă. Practic, suntem doi tâmpiți care se iubesc și se acceptă”, a declarat Cristi Iacob, în exclusivitate, pentru viva.ro

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI