Cum arată sora Ralucăi Bădulescu. Puțini au văzut-o până acum. Cu ce se ocupă Ioana

Cum arată sora Ralucăi Bădulescu. Puțini au văzut-o până acum. Cu ce se ocupă Ioana

Pe Raluca Bădulescu toți o știu, dar mai puțin pe sora ei. Puțini știu că jurata ”Bravo, ai stil”, de la Kanal D, are și o soră, care ar putea oricând să-i calce pe urme. Ioana Bădulescu îi seamănă leit și ar putea oricâns face o carieră în televiziune. Aceasta este mai mică decât vedeta cu trei ani și este de profesie psiholog.

Cum arată sora Ralucăi Bădulescu

Raluca Bădulescu, în vârstă de 45 de ani este mândră de sora ei, deși aceasta preferă să nu fie recunoscută pe stradă. Cu toate acestea, vedeta Kanal D a prezentat-o fanilor pe rețelele sociale. Raluca și Ioana seamănă ca două picături de apă. În imagine, vedeta poartă o perucă șatenă din colecșia ei de accesorii, iar sora ei este o brunetă cu părul creț, care zâmbește cuceritor.

raluca badulescu si sora, sursă foto: Click!
Raluca Bădulescu și sora, sursă foto: Click!

„Ea este sora mea, Ioana. Este cea mai deşteaptă, cea mai frumoasă, este magică, este fantastică şi cea mai bună soră din lume. Este o minune strălucitoare şi discretă în acelaşi timp. Cu greu o prind să facem măcar o poză împreună şi nu prea îi place să o postez, dar astazi (n.r. 28 ianuarie) nu mă pot abţine, pentru că este ziua ei. La mulţi ani, Ioana Bădulescu. La mulţi ani, luminoşi şi superbi ca tine. Te iubesc”, este mesajul emoţionant al vedetei pentru sora ei mai mică, de profesie psiholog. Ioana Bădulescu a urmat cursurile Universităţii „Titu Maiorescu”, unde era admirată îndelung de colegi. Ioana nu s-a folosit niciodată de statutul de vedetă al surorii sale, ci dimpotrivă era mereu în preajma colegilor cu care socializa în pauzele de la cursuri.

Raluca Bădulescu și-a prezentat sora la TV

În anul 2017, Raluca Bădulescu a venit la TV cu sora ei şi a arătat-o atunci întregii ţări. Cele două au fost invitate în platoul Teo’s Show. „A dat Dumnezeu, s-a întâmplat miracolul și am slăbit și acum mai iau haine de la ea uneori! Ea a fost toată viața așa, slabă”, spunea Raluca Bădulescu când începuse slăbească, după operaţia de micşorare a stomacului. Ioana mărturisea că este o minune faptul că sora ei mai mare a reușit să „topească” atâtea kilograme. „A fost extraordinar. Și acum mi se pare uimitor când mă uit pe poze mai vechi. Parcă sunt două persoane diferite, deși ea e tot aceeași’, povestea uimită Ioana, sora Ralucăi Bădulescu.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI