Raluca Bădulescu și Cătălin Botezatu, apariție uluitoare la Bravo, ai Stil Celebrities FOTO

Echipa de la Bravo, ai Stil Celebrities face furori! Raluca Bădulescu și Cătălin Botezatu au avut de curând o apariție cât se poate de inedită. Atât fanii celor două vedete de la Kanal D, cât și cei care urmăresc cu sufletul la gură show-ul au avut parte de o supriză. Ediția din acest sezon le va aduce în prim-plan și pe câteva femei celebre de la noi. Concurentele vor fi Raluca de la Bambi, Andreea Tonciu, dar și Calina, nepoata Oanei Roman.

Raluca Bădulescu și Cătălin Botezatu, apariție uluitoare la Bravo, ai Stil Celebrities

Raluca Bădulescu și Cătălin Botezatu, apariție uluitoare la Bravo, ai Stil Celebrities FOTO
Raluca Bădulescu și Cătălin Botezatu le-au oferit tuturor o lecție de stil, cu multă grație

Cel mai nou sezon Bravo, ai Stil Celebrities a debutat pe data de 22 ianuarie. Jurații emisiunii au avut parte de toată aprecierea publicului, mai ales că nu e pentru prima dată când Raluca Bădulescu îmbracă o ținută atât de chic și complexă. Vedeta s-a ocupat, din cap și până-n picioare, de look-ul ei. Și-a accesorizat privirea cu o pereche de ochelari de soare și la fel a făcut și celebrul designer vestimentar.

Cele două vedete au decis să le dea o lecție desăvârșită de stil și eleganță celor mai noi concurente. Asta deoarece Raluca Bădulescu și Cătălin Botezatu s-au afișat în ținute care au tăiat tuturor respirația. A mai fost vorba despre un mantou cu inserții din piele lăcuită, pe care jurata l-a purtat chiar pe platoul de filmare. Nu doar atât, pentru că nici pantofii acesteia nu au putut fi trecuți atât de rapid cu privirea. Tocurile stiletto la care Raluca Bădulescu a apelat au avut și ele un detaliu inedit, fiind accesorizate cu diverse lanțuri, în partea din spate.

Mai mult, lecția de stil a venit și din partea lui Cătălin Botezatu. Cunoscutul designer a purtat un costum realizat cel mai probabil în atelierul său, din catifea, într-o nuanță de violet. La fel, a avut o pereche de încălțăminte deosebită, fiind vorba de mocasini ce aveau accesoriile metalice aplicate în partea lor frontală. În imaginile publicate și pe conturile lor oficiale de Instagram, jurații Bravo, ai Stil Celebrities au primit și admirația din partea urmăritorilor virtuali.

Ceartă între concurente, în noul sezon

Cel mai nou sezon nu a debutat, însă, și fără câteva momente tensionate. Raluca Tănase și Andreea Tonciu s-au certat la cuțite în culisele emisiunii difuzată de Kanal D. În plus, Maria Iloiu a reușit să atragă anumite antipatii, pe când Deea Codrea a fost deja în vizorul juraților din pricina stilului ei personal pe care-l afișează. Cei de la masa juriului îl consideră mult prea simplu, având chiar discuții aprinse în acest sens.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI