Cum arată sora lui Culiță Sterp după ce a născut. Mai să nu o recunoști, cum iese pe stradă acum

Cum arată sora lui Culiță Sterp după ce a născut. Mai să nu o recunoști, cum iese pe stradă acum
Ileana Sterp, schimbare uimitoare după sarcină

Sora lui Culiță Sterp abia a născut, dar fanii nu se așteptau la o asemenea schimbare uluitoare! Ileana Sterp a apărut într-o ipostază inedită alături de micuța ei fiică, Carla, așa că nu mulți au reușit să o recunoască.

Cum arată Ileana Sterp după sarcină. Schimbarea este uluitoare

Mama Geta trăiește cele mai frumoase momente! În viața ei au venit doi nepoți, micuța Carla, fiica Ileanei, dar și băiețelul lui Culiță Sterp cu Daniela Iliescu. Râsetele micuților o să înfrumusețeze pentru totdeauna familia!

Ileana Sterp își dorește ca micuța Carla să cunoască locurile în care a copilărit, așa că a dus-o la râul ce i-a marcat prima parte a vieții. Aceasta a plecat alături de Geta Sterp și bebeluș într-o zonă spectaculoasă, dar fiica ei i-a făcut o surpriză de zile mari.

Ce au văzut internauții la Ileana Sterp. Nimeni nu se aștepta la așa ceva

La un moment dat, Carla nu se mai putea opri din plâns, așa că femeile din familia Sterp au decis să facă o mică plimbare cu mașina pentru a o liniști. Totuși, detaliile văzute de internauți au surprins-o pe sora lui Culiță Sterp pe picior greșit.

„Am plecat la plimbare cu scumpa noastră pentru că a început să plângă.”, le-a spus Ileana fanilor de pe Instagram.

Proaspăta mămică nu a mai ținut cont de nimic și a decis să își usuce părul cu un propop alb pe care l-a păstrat pentru o perioadă. Se vede că aceasta și-a revenit spectaculos după naștere, așa că se poate lăuda cu un corp frumos.

„Astăzi am fost la râu să ne spălăm pe cap. Aici ne scăldam în copilărie vară de vară. Astăzi nu îmi vine să cred că vin cu copilul meu unde venea și mama cu noi la scăldat și să spele hainele.”, a mai spus Ileana Sterp.

Ileana Sterp, prinsă pe picior greșit. Cum s-a filmat

Chiar dacă Ileana și Geta Sterp au fost nevoite să facă o plimbare până când micuța s-a liniștit, cele trei au putut să se bucure, ulterior, de o zi frumoasă în locul ce a marcat-o pentru totdeauna pe sora fostului concurent de la Survivor România 2021.

Din păcate, Ileana Sterp nu a fost lipsită de controverse. Sora lui Culiță Sterp a ales să stea pe scaunul din dreapta în mașină, chiar alături de fiica ei. Gestul este interzis prin lege, iar proaspăta mămică nu purta nici măcar centura de siguranță.

Chiar dacă mașina circula într-o zonă ce nu este periculoasă și avea o viteză redusă, Ileana a uitat complet de reguli în momentul în care a văzut că fiica ei plânge și nu se poate liniști deloc dacă nu stă alături de ea.