Ce a vorbit Culiță Sterp de la Survivor România cu iubita lui. Vestea pe care a aflat-o abia aseară

Ce a vorbit Culiță Sterp de la Survivor România cu iubita lui. Vestea pe care a aflat-o abia aseară
Ce a vorbit Culita Sterp de la Survivor Romania cu iubita lui

Competiția Survivor România devine din ce în ce mai dificilă. Orgoliile ies la iveală, conflictele se reaprind, iar tensiunile din interiorul echipelor ating cote maxime. Oboseala, foamea, condițiile precare de igienă și odihnă își pun amprenta pe unii dintre concurenții din Republica Dominicană, care nu știu cât mai pot duce în această competiție. Vestea pe care a aflat-o abia aseară Culiță Sterp te va emoționa.

Ce a vorbit Culiță Sterp de la Survivor România cu iubita lui

Din cauza acestui lucru, concurenții au nevoie din ce în ce mai mult de a lua legătura cu persoanele dragi de acasă. Duminică, 9 mai, Faimoșii au câștigat jocul de comunicare și au putut vorbi pe whatsapp cu cele mai importante persoane din viețile lor. În timp ce Zanni a schimbat câteva vorbe cu Alex Velea, Culiță Sterp a plâns de fericire atunci când a vorbit cu logodnica și mama copilului său.

„Ce faci, frumusețea mea, te visez în fiecare noapte. Te iubesc cel mai mult, îmi este atât de dor de tine. Să te gândești ce nume o să-i punem copilului nostru, că eu nu am nicio idee. Vă iubesc pe toți, pe mama Geta, pe Iancu, pe ai tăi. Să mă votați.”, i-a transmis Culiță iubitei sale logodnice, după ce a câștigat jocul de comunicare.

La rândul ei, Daniela a postat un InstaStory emoționant în care a descris cât de recunoscătoare este pentru aceste momente special în care poate lua legătura cu iubitul ei, de care îi este foarte dor.

„Numai în momente de genul ăsta îți dai cu adevărat seama ce e mai important în viață. Și a mai zis Culiță să-l votăm, da?”, a fost mesajul pe care Daniela Iliescu l-a postat pe Instagram.

Culiță Sterp a devenit și unchi

Culiță Sterp s-a bucurat enorm atunci când a auzit că sora lui Ileana a născut o fetiță perfect sănătoasă, pe care au numit-o Carla. Artistul spune că luptă în continuare, chiar dacă

„Am reușit să vorbesc cu Daniela, pentru că îmi este foarte dor de ea. M-a bucurat, dar m-a și întristat pentru că m-a făcut să-mi fie și mai dor de ea. Mi-a spus că am devenit unchi. Este ceva minunat și am o nepoțică pe nume Carla.

Este fetița surorii mele Ileana și abia aștept să ajung acasă să o iau în brațe”, a declarat Culiță Sterp, vizibil emoționat, la Survivor România.

„Bravo, Culiță, felicitări! Ești unchi și viitor tătic”, i-au transmis colegii săi din echipa Faimoșilor.