Cum arată sora Andreei Tonciu după operațiile estetice. Lorena face ravagii la plajă!

Cum arată sora Andreei Tonciu după operațiile estetice. Lorena face ravagii la plajă!
Cum arată sora Andreei Tonciu după operațiile estetice

Nu credem că este cineva care să nu fi auzit măcar o dată de Andreea Tonciu. În schimb, sora brunetei a ales să stea departe de lumina reflectoarelor și de tot ce însemnă televiziune. La cei 20 de ani ai săi, Lorena Tonciu are apariții de infarct, după ce s-a „tunat“ din cap până-n picioare. Tânăra este studentă la facultatea de Administrație și Afaceri din cadrul Universității București și este o împătimită a cabinetelor de chirurgie platică. Mai multe detalii, în continuare.

Cum arată Lorena, sora Andreei Tonciu

Andreea Tonciu și sora ei, Loredana, au o relație foarte apropiată, petrecând destul de mult timp împreună. Cu toate că, inițial, nu avea în plan, tânăra de 20 de ani s-a lăsat convinsă de sora mai mare și a făcut o vizită în cabinetul medicului estetician. Mulțumită de rezultat, a urmat o serie de „îmbunătățiri“.

Acest lucru s-a întâmplat pentru prima dată acum doi ani, în Turcia. Tânăra de 20 de ani a apelat pentru prima dată la ajutorul medicului estetician când a devenit majoră, adică acum doi ani. Lorena Tonciu a mers la aceeași clinică la care sora ei și-a operat nasul. La rândul ei, studenta și-a operat și ea nasul, și-a pus silicoane și acid hialuronic în buze.

„Ziua de astăzi a început cu mari emoții. Sora mea, Lorena, a fost supusă unei operații de rinoplastie. Medicul care a realizat intervenția este cel care m-a operat și pe mine în urmă cu 4 ani. Am avut mare încredere în consilierul medical, că va rezolva problema Lorenei, așa cum a reușit să facă și în cazul meu. Emoțiile au trecut, așteptăm rezultatele“, nota Andreea Tonciu înainte de operația surorii ei, potrivit ciao.ro.

Tănăra se fotografiază în ipostaze de infarct

Lorena Tonciu publică, pe rețelele sociale, fotografii în cele mai „ispititoare“ ipostaze. Recent, ea a încărcat câteva poze de la mare, în care își scotea în evidență „dotările“, sumar cuprinse de costumul de baie.

Lorena Tonciu, după operațiile estetice
Lorena Tonciu, după operațiile estetice

Din câte putem observa și în imagini, mezina familiei Tonciu este tare mândră de rezultatul obținut în urma operațiilor estetice, iar bustul și posteriorul sunt „vedetele“ în majoritatea pozelor încărcate pe internet.