Cum arată și cine este “soacra” Simonei Halep. Au petrecut Crăciunul împreună

Cum arată și cine este “soacra” Simonei Halep. Au petrecut Crăciunul împreună

Surpriză mare pentru fanii Simonei Halep! Dacă pe părinții sportivei i-au văzut de nenumărate ori la meciurile acesteia, soacra nu și-a făcut niciodată apariția. Crăciunul a venit cu o premieră: mama lui Toni Iuruc a fost alături de familia norei în ziua sărbătoririi Nașterii Domnului. Cum arată aceasta?

Cum arată mama lui Toni Iuruc?

Simona Halep a avut parte de o surpriză uriașă în ziua de Ajun. Cel care a colindat-o și i-a adus urări pentru anul ce vine a fost nimeni altul decât Ștefan  Hrușcă, cel care  a devenit deja de ani buni eticheta sărbătorilor de iarnă.

O seară de ajun de neuitat ❤️ . Crăciun fericit !!! #ceamaifrumoasasurprizadelaparinti #celmaifrumosCraciun #multumescdinsuflet @stefan_hrusca______ #elenafrancui”, a fost mesajul Simonei Halep din dreptul postării de pe o rețea de socializare care îi arăta toată familia în ziua Ajunului. Mare le-a fost surpriza celor care o iubesc pe Simo atunci când sportiva a decis într-un final să o dezvăluie și pe viitoarea soacră. Cei mai mulți au observat asemănarea izbitoare între iubitul acesteia și mama lui.

Mama lui Toni Iuruc alături de Simona Halep și Ștefan Hrușcă
Mama lui Toni Iuruc alături de Simona Halep și Ștefan Hrușcă. Cum a petrecut familia Halep-Iuruc sărbătorile de iarnă?

Mirii au decis cine le vor fi nași

„Luminița și Nicolae Halep, adică cumnata și fratele Simonei, vor fi printre nașii ei și ai lui Toni Iuruc. Vor avea mai multe perechi de nași, este un eveniment mare, dar ei vor fi sigur. Vor participa toate neamurile lor, personalități din tenis, din sport, vor fi sute de invitați, poate chiar o mie. Totul a fost deja stabilit, e cam bătut în cuie și, normal, Simona Halep este încântată că a reușit să pună la punct toate detaliile. Evident, au mai rămas lucruri de rezolvat, precum rochia, costumul de nuntă al lui Toni Iuruc, dar, în mare, totul a fost stabilit”
Un apropiat al Simonei Halep

Urmăriți Playtech.ro și pe