Cum arată nora lui Arnold Schwarzenegger. Tânăra atrage toate privirile când merge la plajă

Nora fiului lui Arnold Schwarzenegger, extrem de frumoasa. Cum arată în costum de baie

Nora lui Arnold Schwarzenegger face furori la plajă! Cum arată tânăra în costum de baie și ce declarații își fac amorezii? Cum decurge relația dintre cei doi și care este povestea lor?

Noua lui Arnold Schwarzenegger face furori pe plajă

Joseph Baena, fiul lui Arnold Schwarzenegger din relația vedetei cu menajera, trăiește o frumoasă poveste de dragoste! Tânărul a marcat relația sa cu Nicky de un an printr-o declarație de dragoste simplă, scurtă și cuprinzătoare. Fiul de 22 de ani al starului a imortalizat momentul cu o fotografie deosebită în care o ținea pe urmei pe cea care îl iubește. „Un an cu partenera mea de viaţă. Abia aştept să vină alte aventuri, râsete şi sărbători! Te iubesc!”, a fost mesajul băiatului de 22 de ani către partenera sa. Cei doi și-au petrecut evenimentul deosebit pe o plajă din California, s-au plimbat cu bicicletele, s-au pozat și s-au bucurat din plin de fiecare moment împreună.

Împreună cu iubitul meu, în locul nostru preferat, unde a început totul, făcând referire la Universitatea din Malibu, unde au studiat amândoi”, a scris tânăra pe rețelele sale de socializare în dreptul fotografiilor cu fiul lui Arnold. Aminim că iubitul actor l-a avut pe Baena cu Mildred Baena, fosta sa menajeră. Aventura lor a început în timpul în care celebrul era într-o căsătorie cu Maria Shriver, cea cu care are patur copii: Katherine, 30 de ani, Christina, 28 de ani, Patrick, 26 de ani, şi Christopher, 22 de ani.

Nora lui Arnold Schwarzenegger face ravagii la plajă, alături de iubitul ei
Nora lui Arnold Schwarzenegger face ravagii la plajă, alături de iubitul ei

Filmografie Arnold Schwarzenegger

1970 Hercules in New York Hercules
1973 The Long Goodbye
1974 Happy Anniversary and Goodbye
1976 Stay Hungry Joe
1977 Pumping Iron
1979 The Villain
1982 Conan the Barbarian
1984 Conan the Destroyer
The Terminator Terminatorul
1985 Red Sonja Kalidor
Commando John Matrix
1986 Raw Deal Mark Kaminsky
1987 Predator Maior Alan ‘Dutch’ Schaeffer John McTiernan
1988 Red Heat
1990 Total Recall Douglas Quaid
1991 Terminator 2: Judgment Day Terminatorul
1992 Christmas in Connecticut

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI