Cum arăta nea Marin în tinereţe. Imagine rară cu vedeta de la Antena 1

Cum arăta nea Marin în tinereţe. Imagine rară cu vedeta de la Antena 1
Cum arăta Nea Marin în tinerețe? Fanii nu l-au recunoscut.

Nea Marin este unul din cele mai iubite personaje din showbiz-ul românesc. Acesta este urmărit cu mare drag de români în cadrul show-urilor sale unde încearcă să readucă în prim-plan diverse tradiții pe care poporul le-a uitat. Puțini știu însă detalii din povestea sa de viață. Omul de televiziune a atins succesul de ani buni, dar cu toate astea continuă să fie extrem de discret în privința vieții sale personale. Care a fost parcursul său și cum arăta în tinerețe?

Detalii din viața lui Nea Marin: cum arăta vedeta în tinerețe?

Nea Marin a fost mereu un bărbat chipeș, au susținut fanii după ce au văzut o fotografie cu el din tinerețe. Mulți îl știu de ani buni și se bucură de emisiunile sale care aduc în prim-plan tradiții uitate de popor. Juratul de la emisiunea ,,Splash! Vedete la apă” a avut parte de începuturi modeste, dar iată că în cele din urmă a reușit să atingă succesul în TV și să fie iubit de o țară întreagă.

Mai exact, bărbatul a reușit să își croiască drumul către celebritate prin intermediul carierei de dansator. În prezent este invidiat pentru forma spectaculoasă pe care o are și pentru modul în care se menține. Cei care au văzut recent fotografii cu el din tinerețe înțeleg de ce.

Carieră

Viața sa a luat o altă întorsătură după ce a devenit unul din cei mai buni coregrafi de dansuri folclorice de la noi din țară. Bărbatul a făcut parte mulți ani din echipa „Căluşarii din Conţeşti”, a câștigat multe premii, iar mai apoi a început să lucreze cu multe vedete.

Acesta se poate lăuda și cu reușite pe partea personală. El este căsătorit de peste 40 de ani cu femeia care i-a dăruit două fete. Din păcate, o tragedie avea să îi încerce foarte mult pe soți.

Drama din familia vedetei: ,,am crezut că s-a terminat lumea”

„Ea este soția mea și este cea care mi-a suportat toate nebuniile și îi mulțumesc pentru asta. O iubesc mult, ne-am luat din dragoste”, declara acesta în urmă cu ceva timp.

Nea Mărin și partenera sa de viață au trecut printr-o tragedie. Mai exact, cuplului și-a pierdut unicul fiu la puțin timp după ce s-a născut.

,,Am avut un băiat, dar a plecat repede. Am crezut că s-a terminat lumea”, a dezvaluit Marin Barbu, la Antena Stars.

Cu toate astea, cei doi se bucură acum de cele două fete și de nepoții care le oferă zâmbete nenumărate.