Jurații Splash! Vedete la apă s-au aflat. Cine este singurul specialist în sărituri

Jurații Splash! Vedete la apă s-au aflat. Cine este singurul specialist în sărituri
Juratii Splash! Vedete la apa s-au aflat. Cine este singurul specialist in sarituri

Așteptarea a luat sfârșit. Oficialii de la Antena 1 au dezvăluit cine sunt jurații noului sezon Splash! Vedete la apă. Cine vor fi cei patru specialiști care vor juriza cele mai spectaculoase momente și acrobații în apă. La unii dintre ei probabil nu te așteptai.

Cine sunt noii jurați de la Splash! Vedete la apă

Noul sezon „Splash! Vedete la apă” se apropie cu pași rapizi de debut la Antena 1, iar oficialii trustului Intact au anunțat cine sunt cei 4 jurați ai acestui sezon. Iulia Albu, Clara Gherase, Nea Mărin şi Natanticu sunt vedetele care vor nota atent prestaţiile concurenţilor.

„Anul acesta vreau să văd show în toate formele lui, eu asta voi nota: spectacolul! Nu vreau să văd oameni care renuntă.

Splash e despre a-ți asuma un lucru pe care n-ai crezut niciodată că poți să-l faci, despre a descoperi omul din fiecare dintre noi, fie că vorbim despre o vedetă cu foarte mare  notorietate, fie că vorbim despre cineva absolut obișnuit de pe stradă.

Rolul acestui show este acela de a inspira oamenii să-și depășească mereu limitele și să îi distreze. Pentru că vorbim totuși de un show de divertisment”, a declarat Iulia Albu, cea care va acorda în fiecare ediţie nota secretă a juriului.

Şi în acest sezon, antrenoarea Clara Gherase este cea care va ocupa scaunul specialistului de la Splash! Vedete la apă, fiind juratul care acordă notele pentru partea tehnică a momentului.

„Încep noul sezon cu așteptări rezonabile, zic eu, pentru că este un sport destul de dificil, iar timpul pentru antrenament este scurt, așa că nu le putem cere concurenților minuni.

Mi-aș dori să văd multe sărituri spectaculoase, dar ei nu sunt sportivi de performanță, așa că trebuie să fiu înțelegătoare în aceste circumstanțe.

Ca jurat voi fi, însă, foarte atentă la partea tehnică – desprinderea din platformă, ținuta în aer, aterizarea în apă cât mai corectă, cât mai frumoasă.”, a declarat înotătoarea.

Ce vor juriza Nea Marin și Cosmin Natanticu

Cosmin Natanticu, fost concurent Asia Express și Dancing on Ice: Vis în doi, este pregătit să accepte provocarea de a juriza cele mai curajoase momente de la Splash!.

„Eu voi puncta curajul – și când spun asta, mă refer inclusiv la cei care nu vor sări. Doar faptul că vin până la Bacău și încearcă, va conta pentru mine ca jurat. Dincolo de asta, însă, mi-aș dori că în acest sezon să văd mai mult curaj și concurenți care evoluează și urcă treaptă cu treaptă, până la 10 metri. Pot spune și ce mi-aș dori de la mine – mi-aș dori să rămân pe margine. Eu știu să înot cât să nu mă înec, așa că n-am de gând să mă pun cu Nea Marin!”

Pentru a observa performanța concurenților, Nea Marin va fi nemilos cu notele acordate:

„Sezonul acesta aș vrea și mai multă performanță. Mă aștept la concurenți și mai ambițioși. Asta voi și nota în juriu: performanța.  Desigur, nu pot fi eu cel mai aspru din juriu, pentru că nu sunt de specialitate.

Pentru asta avem o specialistă în juriu, Clara, care va nota săriturile exact cum aș nota eu coregrafia. Însă, voi fi foarte atent la fiecare concurent și îi vreau cât mai bine pregătiți.

Pentru că eu vin pregătit! Sfatul meu pentru concurenți este să se pregătească foarte bine și să nu ia lucrurile în glumă. Să fie foarte serioși.”

Jurații vor fi cei care vor nota curajul și evoluția în concurs, dar vor ține cont și de impresia artistică și de partea tehnică a săriturilor, iar fiecare va acorda o singură notă pentru fiecare concurent.

De partea cealaltă, concurenții vor parcurge antrenamente istovitoare alături de instructori pentru a-și face curaj să sară de pe platformele cu înălțimi de 3, 5, 7 sau chiar și 10 metri ale bazinului olimpic de la Bacău.

Urmăriți Playtech.ro și pe