Cum arată Natalia Oreiro la 42 de ani. Ce s-a ales de viața actriței din “Înger Sălbatic”

Cum arată Natalia Oreiro la 42 de ani. Ce s-a ales de viața actriței din “Înger Sălbatic”

Natalia Oreiro este una dintre cele mai îndrăgite actrițe de telenovele din lume, care a atins succesul cu serialul ”Înger sălbatic”, difuzat în urmă cu 21 de ani în România, pe Acasă TV. Cum arată acum?

Cum arată Natalia Oreiro la 42 de ani?

Natalia Marisa Oreiro Iglesias (42 de ani) este cântăreață, compozitoare, actriță și fotomodel Uruguayan de origine galiciană. Și-a început cariera în telenovele, iar în 2008 s-a reprofilat. Natalia a devenit de anul trecut și vedetă TV, fiind cooptată în echipa emisiunii ”Got Talent Uruguay”, oportunitate care a încântat-o.

Cum arată Natalia Oreiro la 42 de ani. Ce s-a ales de viața actriței din “Înger Sălbatic”
Natalia Oreiro, acum și în proiecte TV

În paralel cu filmările pentru această producție, Natalia lucrează și pentru serialul de televiziune ”Hypno”, dar și pentru filmele ”Juana de America”, ”Pimienta el roja” și ”Bajo el aqa”, iar anul viitor va face parte din echipa peliculei ”Santa Evita”.

Lucruri știute de puțini despre actriță

Natalia s-a născut pe 19 mai 1977 în Montevideo, Uruguay. Din copilărie s-a împărțit între spectacole și înregistrări în studio, apoi, la vârsta de 8 ani, a început să studieze artele teatrale. Primul său loc de muncă în domeniul artistic l-a obținut la 12 ani, când a fost aleasă la un casting care selecționa tineri actori, iar până la 16 ani a jucat în 30 de reclame.

Obsesia pentru Xuxa, o cântăreață și actriță braziliană a început pe când avea 12 ani, ajungând la 14 ani să fie una dintre dansatoarele sale. Banii câștigați îi folosea pentru a călători la Buenos Aires în scopul de a participa la castingurile de acolo. Astfel a obținut un mini rol în telenovela „Inconquistable Corazon”.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI