Andreea Bălan, amintiri dureroase din copilărie. Ce a sacrificat artista pentru carieră, încă de la 10 ani

Andreea Bălan, amintiri dureroase din copilărie. Ce a sacrificat artista pentru carieră, încă de la 10 ani

Cântăreața trăiește în prezent o foarte frumoasă poveste de dragoste cu George Burcea, fiind și tatăl fetițelor ei, Ella și Clara. A existat, însă, o vreme, când lucrurile nu erau tocmai roz pentru îndrăgita artistă. Andreea Bălan făcea mărturisiri dureroase despre anii copilăriei, amintindu-și cu greu ce a însemnat pentru ea succesul acumulat și de care se bucură în fiecare clipă.

Andreea Bălan, amintiri dureroase din copilărie

În trecut, Andreea Bălan dezvăluia mai multe amintiri dureroase din copilăria ei. Înainte să fie cunoscută datorită trupei André, în care a avut-o drept parteneră de scenă pe Andreea Antonescu, aceasta a început să își facă apariția în diverse emisiuni, de la o vârstă fragedă. Un exemplu este cel din anul 1994, când Andreea Bălan avea doar 10 ani și participa în emisiunea „Ba da, ba nu!”, prezentată pe atunci de regretatul Mihai Constantinescu și de Anca Țurcașiu. Acea apariție ar fi marcat și debutul juratei de la Te Cunosc de Undeva în lumea televiziunii.

Andreea Bălan, amintiri dureroase din copilărie. Ce a sacrificat artista pentru carieră, încă de la 10 ani
Andreea Bălan a dezvăluit ce a sacrificat în anii copilăriei. În imaginea din dreapta are vârsta de 10 ani și este alături de regretatul Mihai Constantin

Ce a sacrificat artista pentru carieră, încă de la 10 ani

La acea vreme, cântăreața era o fetiță adorabilă și dacă ar fi să ne ghidăm despre cum arăta în anii copilăriei, fiicele o vor moșteni foarte tare pe mama lor celebră. Înainte să cunoască succesul, însă, vedeta s-a confruntat cu câteva sacrificii, care i-au lăsat un gust amar. În anii copilăriei, pentru că era expusă la o presiune foarte mare și din partea părinților ei, nu s-a putut bucura de faptul că era doar un copil.

„Când iei un copil de 10 ani și îl pui pe scenă, el nu știe care sunt celelalte opțiuni. Nu știe că de fapt trebuie să se joace cu papușile, să meargă cu bicicleta în parc, să joace șotronul. Eu nu știu să merg pe bicicletă și nu am avut niciodată păpuși Barbie. Credeam că asta e normalitatea, să urc pe scenă, să cânt cum mi se spune, să fiu un roboțel care execută și dacă nu o făceam bine, eram pedepsită”, mărturisea Andreea Bălan, într-un interviu pentru revista Viva.

”Nu țin minte ani de zile din copilăria mea, pentru că în perioada aia, în anii aceia de Andre, au fost foarte multe lucruri care m-au făcut să sufăr: bătăi, certuri, țipete”, mai dezvăluia blondina, în trecut.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI