Cum arată Monica Bârlădeanu fără machiaj, la 41 de ani. Fanii au crezut că nu văd bine

Cum arată Monica Bârlădeanu fără machiaj, la 41 de ani. Fanii au crezut că nu văd bine
Cum arată Monica Bârlădeanu fără machiaj la 41 de ani?

Monica Bârldeanu e una dintre femeile din showbiz-ul românesc ce nu și-a ascuns niciodată vârsta și a încurajat femeile să se iubească în toată splendoarea lor. Actrița a venit acum în fața fanilor ei cu o poză în care era complet naturală. Cum arată aceasta la 41 de ani, fără machiaj?

Cum arată Monica Bârlădeanu fără machiaj?

Monica Bârlădeanu e una din cele mai frumoase femei din România. Deși se află deja de ani buni în vizorul românilor, a ținut să fie discretă în ceea ce privește viața ei personală, motiv pentru care admiratorii continuă să se perinde prin jurul ei, iar majoritatea se întreabă cum de o femeie superbă poate să fie singură. Una peste alta, dincolo de masculii care o urmăresc își face loc și categoria formată din doamnele, unele invidioase pe ea. Vedeta a demonstrat că se iubește și că e încrezătoare, dar mai ales că se simte excepțional în pielea sa.

„Simt mereu nevoia să bag un selfie după orice tratament cosmetic.”, a scris Monica pe Instagram. Actrița are mare grijă la aspectul ei, nu ratează nicio ședință de tratamente faciale sau corporale și arată ca la 30 de ani la cei 41 cât arată în buletin. „Ești frumoasă naturală și tot mai tânără, felicitări pentru curajul de a te afișa fără machiaj, Superbă!!!”, sunt doar câteva dintre comentariile fanilor de pe Instagram.

Actrița s-a apropiat mai mult de Dumnezeu

În această vară, celebra actriță s-a apropiat mai mult de Dumnezeu. În urma câtorva vizite la mănăstirile din România, vedeta le-a împărtășit fanilor că a fost o experiență minunată și îi îndemnă pe toți să facă asta.

„Am încheiat o călătorie dedicată sufletului meu pe la mănăstirile din Vâlcea, plină de întâlniri cu oameni cu sufletul viu, gata să te primească oricând cu braţe deschise, cu bucurie în suflet, cu o masă caldă şi un cuvânt de folos. Trăiesc ce predică, iar pentru ei ,iubirea de aproape’ nu-i un cuvânt fals ❤️. Dacă n-aţi apucat până acum, mergeţi la Turnu, la Ostrov, la Mănăstirea dintr-un Lemn, la Arnota, Bistriţa sau Hurezi. Că la Cozia îmi imaginez că aţi fost mulţi dintre voi. #manastirivalcea #spiritualtravel #manastireadintrunlemn #ostrov #manastireaturnu”
Monica Bârlădeanu

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI