Monica Bârlădeanu, de 20 de ani cu o siluetă perfectă. Care este secretul său de slăbit

Monica Bârlădeanu, de 20 de ani cu o siluetă perfectă. Care este secretul său de slăbit
Monica Bârlădeanu, de 20 de ani cu o siluetă perfectă. Care este secretul său de slăbit

Monica Bârlădeanu are 41 de ani, dar și o siluetă de invidiat, motiv pentru care multe doamne și domnișoare s-au întrebat care este secretul la care apeleză ea ca să aibă un trup tras prin inel.

Monica Bârlădeanu, de 20 de ani cu o siluetă perfectă

Recent însă, frumoasa actriță a dezvăluit ”compromisurile” pe care la le-a făcut și la ce anume a trebuit să renunțe de-a lungul timpului, pentru a reuși să atragă toate privirile.

Astfel că celebra actriță a dezvăluit că de mai mulți ani urmează dieta hiperproteică, iar asta a devenit parte din viața ei. Mai mult decât atât, actrița a renunțat și la dulciuri, iar pe lângă toate astea face și mult sport.

„În cazul meu funcţionează cel mai bine dieta hiperproteică, însă m-aş feri s-o detaliez, pentru că fiecare corp e diferit. În momentul în care cineva se decide să urmeze o dietă, ar trebui să consulte un nutriţionist. În cazul meu funcţionează regimul care înseamnă mâncat câte puţin din trei în trei ore”, a spus Monica Bârlădeanu pentru „Ce se întâmplă doctore?”.

A renunțat și la dulciuri

Monica Bârlădeanu a mai explicat faptul că a fost nevoită să renunțe la zahar pentru ca dieta să funcționeze exact așa cum își dorește. În plus, vedeta are grijă să respecte mesele importante ale zilei și să nu se înfometeze.

„Dulciurile de orice fel. E foarte adevărat că nici n-a fost greu, pentru că îmi plac mai degrabă alimentele sărate decât cele dulci.

Dacă trebuie să ies repede pe uşă dimineaţa, o felie de pâine de secară, prăjită, fără gluten, cu avocado, dar, dacă am timp, îmi place ritualul omletei. La prânz, dacă am o întâlnire, comand o salată consistentă ( cea cu ton e favorita mea) sau un carpaccio de vită, iar seara un peşte cu broccoli la aburi.

În timpul zilei ronţăi din când în când migdale crude, cât să nu ajung la masă înfometată tare. Asta nu înseamnă că nu fac şi derogări din când în când”, a mai declarat Monica Bârlădeanu.

Monica Elena Bârlădeanu s-a născut la data 12 decembrie 1978, în Iași. Ea este cunoscută și sub numele americanizat Monica Dean fiind o actriță română.

Monica Bârlădeanu este populară atât în România, cât și în străinătate, în primul rând ca prezentatoare de televiziune. În SUA a acceptat un rol în serialul Lost, în anul 2006, după rolul din Moartea domnului Lăzărescu (regizor Cristi Puiu). Monica Bârlădeanu face parte din distribuția serialului Vlad, de la Pro TV.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI