21 oct. 2020 | 20:06

Monica Bârlădeanu, de 20 de ani cu o siluetă perfectă. Care este secretul său de slăbit

Știri generale
Monica Bârlădeanu, de 20 de ani cu o siluetă perfectă. Care este secretul său de slăbit
Monica Bârlădeanu, de 20 de ani cu o siluetă perfectă. Care este secretul său de slăbit

Monica Bârlădeanu are 41 de ani, dar și o siluetă de invidiat, motiv pentru care multe doamne și domnișoare s-au întrebat care este secretul la care apeleză ea ca să aibă un trup tras prin inel.

Monica Bârlădeanu, de 20 de ani cu o siluetă perfectă

Recent însă, frumoasa actriță a dezvăluit ”compromisurile” pe care la le-a făcut și la ce anume a trebuit să renunțe de-a lungul timpului, pentru a reuși să atragă toate privirile.

Astfel că celebra actriță a dezvăluit că de mai mulți ani urmează dieta hiperproteică, iar asta a devenit parte din viața ei. Mai mult decât atât, actrița a renunțat și la dulciuri, iar pe lângă toate astea face și mult sport.

„În cazul meu funcţionează cel mai bine dieta hiperproteică, însă m-aş feri s-o detaliez, pentru că fiecare corp e diferit. În momentul în care cineva se decide să urmeze o dietă, ar trebui să consulte un nutriţionist. În cazul meu funcţionează regimul care înseamnă mâncat câte puţin din trei în trei ore”, a spus Monica Bârlădeanu pentru „Ce se întâmplă doctore?”.

A renunțat și la dulciuri

Monica Bârlădeanu a mai explicat faptul că a fost nevoită să renunțe la zahar pentru ca dieta să funcționeze exact așa cum își dorește. În plus, vedeta are grijă să respecte mesele importante ale zilei și să nu se înfometeze.

„Dulciurile de orice fel. E foarte adevărat că nici n-a fost greu, pentru că îmi plac mai degrabă alimentele sărate decât cele dulci.

Dacă trebuie să ies repede pe uşă dimineaţa, o felie de pâine de secară, prăjită, fără gluten, cu avocado, dar, dacă am timp, îmi place ritualul omletei. La prânz, dacă am o întâlnire, comand o salată consistentă ( cea cu ton e favorita mea) sau un carpaccio de vită, iar seara un peşte cu broccoli la aburi.

În timpul zilei ronţăi din când în când migdale crude, cât să nu ajung la masă înfometată tare. Asta nu înseamnă că nu fac şi derogări din când în când”, a mai declarat Monica Bârlădeanu.

Monica Elena Bârlădeanu s-a născut la data 12 decembrie 1978, în Iași. Ea este cunoscută și sub numele americanizat Monica Dean fiind o actriță română.

Monica Bârlădeanu este populară atât în România, cât și în străinătate, în primul rând ca prezentatoare de televiziune. În SUA a acceptat un rol în serialul Lost, în anul 2006, după rolul din Moartea domnului Lăzărescu (regizor Cristi Puiu). Monica Bârlădeanu face parte din distribuția serialului Vlad, de la Pro TV.

Parteneri
Câți bani a obținut Alex Delea la Survivor după 15 săptămâni la Survivor. Postul Pro TV, pus la zid după eliminarea favoritului
Redactia.ro
Horoscop săptămâna 26 aprilie - 2 mai. Vești grozave pentru 4 zodii. Au noroc pe toate planurile
Click.ro
O femeie era milionară de cel puțin o lună, dar nu și-a dat seama. Descoperirea care i-a schimbat viața
Digi24
„Nu e bine deloc”. Starea de sănătate a Regelui Charles s-ar fi înrăutățit. Palatul Buckingham actualizează planul pentru funeralii
Digi24
Loredana, apariție provocatoare, în brațele lui Cătălin Botezatu! Ce ținută a purtat artista la Premiile Unica
Unica.ro
Reghecampf și greșeala vieții. Prodanca îl vrea în pușcărie
EVZ.ro
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
Spynews
Simona Halep va fi EXCLUSĂ. Decizia care se pregătește în circuitul WTA
Capital.ro
Ministrul Muncii anunță calendarul livrării pensiilor înainte de Paște: ”Se vor încadra în graficul pe care l-am agreat”
Antena 3
Vor avea un băiețel. Ce frumos au făcut anunțul: „Visele devin realitate”. Imagini de la petrecere
Avantaje
Lovitură finală pentru KARL NEHAMMER! PE l-a AMENINȚAT direct pe cancelarul Austriei
Mediaflux
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
O creatură cu gheare ascuțite a fost descoperită în podul unei case. Oamenii sunt terorizați de sunetele pe care le scoate
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro