Cum arată Mihai Șora la 105 ani. Imaginea postată alături de un mesaj senzațional

Cum arată Mihai Șora la 105 ani. Imaginea postată alături de un mesaj senzațional
Cum arată Mihai Șora la 105 ani

Filosoful Mihai Șora a împlinit ieri vârsta de 105 ani. Ca de fiecare dată, acesta a ținut să marcheze evenimentul cu o postare deosebită pe Facebook.

Cum arată Mihai Șora la 105 ani

Scriitorul și filosoful Mihai Șora s-a născut la data de 7 noiembrie 1916. Fiind mereu extrem de activ pe rețelele de socilizare, și de data aceasta a pregătit o postare cu totul specială. El a postat o imagine cu el și cu un balon imens in formă de 5, urându-le viață lungă și urmăritorilor săi.

„Și l-am luat pe 5 în brațe. (Eu sunt mic, dar ținți e mare.) P.S. ??? ani, adică 38 351 de zile. 920 424 de ore. 55 225 440 de minute. 3 313 526 400 de secunde. (La care se adaugă cele 50 de care am avut nevoie ca să fac aceste socoteli.) Ceea ce vă doresc tuturor, dragii mei. Am plecat la petrecere”, a scris Mihai Șora pe contul său de Facebook.

Ion Cristoiu, teorie șocantă pe Youtube

Recent, Ion Cristoiu s-a exprimat în privința lui Mihai Șora și a soției lui. El a lansat chiar teoria că filosoful, activ pe rețelele de socializare, ar fi murit și că soția acestuia, Luiza, ar fi fost cea care face, de fapt, postările pe Facebook. Totodată, el i-a transmis soției filosofului un mesaj, și anume, să ofere o dovadă că Mihai Șora trăiește cu adevărat sau nu.

“Nu cred că scrie el pe Facebook. Nu cred! Pentru că are 105 ani și să te așezi în fund pe scaun, să scrii pe Facebook, la 105 ani cred că e o problemă, că nu te mai țin mușchii și la 105 nu te mai preocupă Ciucă. Toate textele sunt scrise de ea. (…) Eu cred că el nu mai trăiește și că ea scrie în numele lui și îi ia și pensia”, afirmă Ion Cristoiu pe contul său de YouTube.

“Eu întreb un singur lucru: sunteți siguri că Mihai Șora mai trăiește? Eu o rog pe stimata doamnă Luiza, care se ocupă de dl. Șora, să ne dea un semn de viață. Să pună o cameră de luat vederi, să-l înregistreze, cu un ziar de mâine, și el să vorbească coerent.

Și atunci eu îmi cer scuze stimatei doamne, mai tinere cu 56 de ani, pentru că am îndrăznit să cred că Mihai Șora nu mai există, pentru că nu cred că scrie el pe Facebook. Nu cred!

Pentru că are 105 ani și să te așezi în fund pe scaun, să scrii pe Facebook, la 105 ani cred că e o problemă, că nu te mai țin mușchii și la 105 nu te mai preocupă Ciucă. Toate textele sunt scrise de ea.

Dacă doamna Luiza îl pune pe dl. filosof Mihai Șora în fața unei camere de luat vederi și îl postează pe Facebook, cu un ziar pe care scrie 22 octombrie, atunci, mi-e limpede că el trăiește. Pînă atunci, eu nu cred. Eu cred că el nu mai trăiește și că ea scrie în numele lui și îi ia și pensia”, a spus Ion Cristoiu.