Cum arăta Margherita de la Clejani înainte să își pună silicoane. “Mai bine îți pui creier!”

Cum arăta Margherita de la Clejani înainte să își pună silicoane. “Mai bine îți pui creier!”
Cum arăta Margherita de la Clejani înainte să își pună silicoane

Și-a schimbat numele de scenă, apoi s-a lansat și în lumea modei, dar până la toate acestea, și-a făcut un loc în muzică, alături de părinții ei. Atunci, Margherita de la Clejani, sau Marga, după cum o strigă apropiații, ori, mai nou, Marcle, a avut, de asemenea, și o altă înfățișare la începuturi, precum toți artiștii.

Margherita de la Clejani, înainte să își pună silicoane

Margareta Myriam Manole, a început să ia lecții de canto de la o vârstă fragedă, fiind fiica celebrilor Viorica și Ioniță din Clejani. Ei au avut grijă ca fata lor să le calce pe urme în cariera muzicală. La 12 ani l-a cunoscut pe Dan Bursuc, care a ajutat-o să se lanseze în muzică. Margherita, după cum a fost numită de șeful de la Grand Production Bursuc, a făcut primul pas în lumea muzicală în 2006, în cadrul reality-show-ului ”Dragostea de la Clejani”, de la Prima TV.

Din acel moment, și-a făcut cunoscută prezența în muzica de petrecere, iar acum are numeroși fani pe care i-a cucerit prin muzica sa, dar și prin înfățișare, la care a ”umblat” în cabinetul medicului estetician, în urmă cu câțiva ani.

Reacția lui Ioniță: ”În loc să-ți pui silicoane, mai bine îți pui niște creier”

Îmbunătățirile pe care a considerat să și le aducă sunt: botox și silicoane. Tatăl său, Ioniță, nu a fost entuziasmat pentru cele din urmă, dimpotrivă, și-a criticat fiica pentru alegere.

„Să le ia dracu de silicoane. Silicoanele sunt pe primul plan… Nu e corect să stea la plajă dezbrăcată. Eu nu sunt de acord cu ele, mai bine să-şi ia 20 de cărţi să le citească. În cap trebuie să implanteze carte. În loc să-ți pui silicoane, mai bine îți pui niște creier”, a spus Ioniță pe atunci.

Cum dorința de a avea sâni mai mari a fost mai puternică decât spusele părintelui ei, dar fiind de atunci o fată rebelă, Marga s-a transformat oricum.

„Chiar dăcă tatal meu nu este de acord, eu îmi pun silicoane, ca să mă simt bine în pielea mea. Este decizia mea, sunt majoră, pot să fac ce vreau”, declara ea cu ceva timp în urmă.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI