Au luat foc când au aflat! Gesturile șocante făcute de Viorica și Ioniță de la Clejani, după accidentul fiicei lor

Viorica și Ioniță, reacție după ce au auzit de accidentul auto al Margheritei

Viorica și Ioniță de la Clejani au aflat de accidentul pe care l-a provocat fiica lor. Cum au reacționat cei doi artiști când au auzit că Margherita ar fi consumat heroină în momentul în care s-a izbit de un alt vehicul?

Viorica și Ioniță de la Clejani, reacție după ce au auzit de accidentul fiicei lor

Margherita de la Clejani a provocat azi un accident auto care sigur i-a pătat imaginea și care o va urmări de-a lungul vieții sale. Aceasta a fost prinsă drogată la volanul mașinii personale, după ce a intrat într-un alt vehicul de pe bd. Gheorghe Șincai din Capitală. Oamenii legii au sosit imediat la fața locului, iar din cauza comportamentului bizar al fetei au însoțit-o pentru mai multe teste. În urma acestora, a reieșit că Marga consumase heroină. Tânăra a fost luată în urmă cu puțin timp de la Poliție de către tatăl său. Explicația cântăreței a fost, însă, cea care a șocat polițiștii. Margherita a susținut că se ruja în momentul impactului.

Din păcate, nimic nu ar mai fi salvat-o de un dosar penal. Viorica a avut o reacție extremă în momentul în care reporterul Antena 3 Roxana Ciucă a venit la imobilul familiei pentru a cere mai multe detalii. Solista a aruncat cu o sticlă cu lapte spre jurnalistă, ulterior a ieșit la poartă cu un furtun și a stropit cu apă reporterul și cameramanul.

Viorica și Ioniță de la Clejani, reacție după accidentul Margheritei
Viorica și Ioniță de la Clejani, reacție după accidentul Margheritei

„Șiti voi ca era sub influenta stupefiantelor”

“Dar ce se întâmplă aici? De la voi (n.r. presa) am aflat. A fost un accident ca oricare altul. Șiti voi ca era sub influenta stupefiantelor? Vreau o dovada scrisa de la poliție”, a spus Ioniță de la Clejani înainte să intre la Direcţia Rutieră din Inspectoratul General al Politiei Romane, conform cancan.ro.

„Nu știu nimic grav. Ce accident a făcut? Nu știu nimic, habar n-am. Dacă era vreo problemă, mă suna în secunda doi. A vorbit ultima oară aseară, înainte să dormim. Nu știu nimic, nu cred că ar fi ieșit pe undeva aseară”
Ioniță de la Clejani (Sursa: Star Matinal)

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI