Cum arată Laurenţiu Reghecampf după scandalul cu Anamaria Prodan. Antrenorul a încercat să îşi ascundă faţa lovită

Cum arată Laurenţiu Reghecampf după scandalul cu Anamaria Prodan. Antrenorul a încercat să îşi ascundă faţa lovită
Cum arata Laurentiu Reghecampf dupa scandalul cu Anamaria ProdanCum arata Laurentiu Reghecampf dupa scandalul cu Anamaria Prodan

Scandalul nu se mai termină între Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf. Recent, cei doi foști parteneri ar fi fost implicați într-o altercație violentă în casa vedetei de la Snagov. Celebra impresară și antrenorul de fotbal au ajuns la secția de poliție, după ce ar fi primit îngrijiri medicale din partea specialiștilor. Cum arată Reghe acum.

Laurențiu Reghecampf, cu răni vizibile pe față?

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf s-ar fi bătut în casa din Snagov, în seara zilei de vineri, 23 septembrie. Potrivit celor de la Cancan, fostul soț al impresarei de fotbal s-ar fi prezentat la ora 19:30 la Secția de Poliție a Stațiunii Snagov, acuzând-o pe Anamaria Prodan că l-ar fi agresat fizic.

Câteva minute mai târziu, agentul FIFA a sosit la aceeași unitate de poliție, pentru a-i face o reclamație lui Laurențiu Reghecampf, motivul fiind același: violența domestică. Cei doi foști soți s-au acuzat reciproc de vătămări corporale fizice.

De asemenea, la sediul poliției ar fi sosit și un echipaj de ambulanță, pentru a le acorda îngrijiri medicale Anamariei Prodan și lui Laurențiu Reghecampf. Conform sursei citate, Reghe ar fi încercat să-și ascundă loviturile din jurul ochilor cu o șapcă, după cum se poate vedea AICI.

Motivul conflictului dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf

Furioasă și dezamăgită de situația creată, Anamaria Prodan a declarat că motivul pentru care cei doi s-ar fi certat a fost botezul micuțului Liam, fiul lui Reghe și al Corinei Caciuc.

Se pare că tehnicianul ar fi fost deranjat de faptul că Bebeto, fiul său și al impresarei, a refizat să fie prezent la creștinarea frățiorului său mai mic.

Agentul FIFA susține că Reghe ar fi dat buzna în casa lor din Snagov, aflându-se sub influența băuturilor alcoolice. Mai mult, Anamaria Prodan a declarat că fostul ei soț ar fi devenit violent, amenințându-i pe cei prezenți.

„Laurențiu Reghecampf a venit duhnind a alcool la Poliție, nu vrea să dea probe de sânge. Dacă o să-l vedeți cum arată. Nu se poate să dea buzna prin efracție în casă. A venit, a început să înjure, a dat în nas!

L-a amenințat pe copil, că-l ia cu forța, m-a lovit! A venit să aducă invitația vecinului nostru. Bebeto l-a rugat să plece din casă! M-a lovit peste față. M-a pus la pământ. Pe Eugen, șoferul, l-a tras din mașină, l-a pus la pământ, l-a amenințat cu moartea.

Am încercat să-l calmez! Atât de mult ne-a înjurat, ne-a amenințat cu moartea, s-a terminat! Dacă încerci să dai în mine? A vrut să mă strângă de gât! A dat în prietenul meu, eu ce să fac?

M-a târât, a vrut să dea în mine. Îi face dosar penal. Mi-a spart telefoanele! Avem video și audio, depuse la Poliție!”, a spus Anamaria Prodan la Realitatea.

Urmăriți Playtech.ro și pe