Cum arată Ilinca Vandici în costum de baie. Nici nu zici că a avut burtică de gravidă FOTO

Cum arată Ilinca Vandici în costum de baie. Nici nu zici că a avut burtică de gravidă FOTO
Cum arată Ilinca Vandici în costum de baie. Apariție senzuală a celebrei prezentatoare de televiziune de la Kanal D.

Ilinca Vandici a plecat în concediu. Așa cum au făcut multe vedete din țara noastră, a ales să își petreacă vacanța pe meleagurile străine. Din informațiile făcute publice pe internet reseie că celebra prezentatoare de televiziune de la Kanal D se relaxează pe o insulă din Grecia, unde s-au deplasat mulți români în sezonul estival. Cum arată Ilinca Vandici în costum de baie e pur și simplu senzațional. Moderatoarea și-a luat fanii prin surprindere, însă în cel mai plăcut mod posibil.

Ilinca Vandici își petrece vacanța pe Thassos

Ilinca Vandici a împărtășit cu fanii săi de pe rețelele de socializare câteva imagini din concediul său. De data aceasta, prezentatoarea de televiziune a ales să se relaxeze pe insula Thassos din Grecia. De altfel, insula grecească se numără printre cele mai populare destinații de vacanță, însă nu întotdeauna datorită aspectelor sale bune. Turiștii vorbesc tot mai des despre țepele pe care și le iau în Thassos.

Revenind la vacanța Ilincăi Vandici însă, moderatoarea de la postul de televiziune Kanal D a făcut o mică surpriză fanilor. Admiratoarele sale au reacționat imediat! Cum arată Ilinca Vandici în costum de baie? Nimeni nu se aștepta ca vedeta să se prezinte într-o formâ atât de bună, după ce a avut un copil.

Desigur, de atunci a trecut deja ceva timp. Fiul Ilincăi Vandici, pe nume Zian, este în vârstă de cinci anișori. Prezentatoarea TV se bucură de fiecare moment pe care îl petrece alături de copilul său. Deși îi place să îl răsfețe, aceasta a mărturisit recent că vrea să respecte limitele sănătoase din acest punct de vedere.

Cum arată Ilinca Vandici în costum de baie

Potrivit postărilor realizate de către Ilinca Vandici pe pagina sa de Instagram, fiul său probabil nu este pe insulă. Cel mai sigur, vedeta a avut nevoie de câteva momente singură. Oricum ar fi, ea și-a făcut apariția pe un iaht, după cum arată materialele publicate pe social media.

Și dacă ar fi să vorbim despre lecția pe care Ilinca Vandici a învățat-o în această vacanță… Ei bine, răspunsul se află în cuvintele unui celebru scriitor al secolului XIX. Ilinca Vandici s-a fotografiat pe un iaht, într-un costum de baie care a atras toate privirile, după cum se poate vedea în galeria FOTO.

Moderatoarea de la Kanal D arată excelent. Poate chiar mai bine decât se așteptau mulți dintre internauți. Pe lângă peisajul fascinant pe care l-a fotografiat, Ilinca Vandici a publicat și un mesaj care i-a impresionat pe admiratori.

„Să te simți mic în fața munților înalți acoperiți de păduri cu arbori înalți sau în fața mării întinse este unul dintre cele mai copleșitoare și frumoase sentimente pentru un călător. E chiar un pic umilitor să realizezi nu doar cât de puțin spațiu ocupi, ci și câte altele sunt pe lume.

Alte locuri, alți oameni, alte credințe, alte experiențe diferite de ale tale. Și toate așteaptă să fie descoperite. Și în timp ce acest sentiment copleșitor te face mai modest, îți oferă speranță și emoție”, este mesajul publicat în descrierea fotografiei de către Ilinca Vandici, citându-l pe nuvelistul francez Gustave Flaubert.