Cum arată Ilie Năstase după ce a fost externat. Ce a făcut la nici 3 zile de când s-a însănătoșit

Cum arată Ilie Năstase după ce a fost externat. Ce a făcut la nici 3 zile de când s-a însănătoșit
Unde a apărut Ilie Năstase după externarea din spital

Ilie Năstase a fost externat din spital după ce a câștigat lupta cu virusul Covid-19. Acesta și-a reluat activitățile de zi cu zi. El nu a putut să rămână prea mult în propria locuință pentru a se bucura de liniște, așa că mulți au fost surprinși când au aflat ce a făcut la nici 3 zile după ce s-a simțit mai bine.

Cum a fost surprins Ilie Năstase

Ilie Năstase a trecut printr-o provocare uriașă! Fostul tenismen a fost depistat cu Covid-19 după ce s-a întors din Turcia. El a ajuns cât a putut de repede la spital, unde a fost îngrijit extrem de bine. Acesta era vaccinat în momentul în care s-a infectat cu boala, iar simptomele sale au fost unele ușoare.

Cu toate acestea, Ilie Năstase încă se află într-o perioadă de recuperare, ținând cont că traversează o clipe neplăcute după ce a pierdut Academia de Tenis care îi poartă numele în fața lui Ciprian Marica. Mai exact, Ioana Năstase dezvăluia că problemele de sănătate și-au spus cuvântul după respectivul moment.

Cum se simte Ilie Năstase, de fapt

Fostul sportiv a ieșit la plimbare la doar trei zile după carantinare. Acesta a mers într-un centru comercial alături de soția lui pentru ca Ioana Năstase să se poată bucura de o sesiune de shopping. El a atras atenția, mai ales pentru că a purtat o ținută în valoare de câteva mii de euro.

„Ilie se simte foarte bine. De când a ieșit de la Matei Balș, îi este alături soția Ioana.

Are grijă să îi dea medicamentația necesară, se asigură că mănâncă bine și, datorită faptului că este mereu veselă, îi transmite si lui Ilie starea și așa și-a revenit mai repede.”, au declarat surse din anturajul familiei Năstase pentru Click!.

Ce a făcut Ilie Năstase alături de partenera lui

În același timp, Ioana Năstase a afișat o ținută spectaculoasă. Aceasta a apărut îmbrăcată într-o rochie maro cu buline albe, cu un decolteu amplu. Ea a accesorizat piesa vestimentară cu o haină de blană albă, mânuși de piele, cizme înalte, dar și o geantă Hermes, în valoare de 25.000 de euro.

Cei doi și-au petrecut timpul la shopping, o activitate preferată de către Ioana Năstase, apoi au mers să mănânce într-un local de fițe din Capitală. Se pare că aceștia se înțeleg mai bine, ținând cont că bruneta este dispusă să renunțe la divorț și să îi mai ofere o șansă partenerului său.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI