Cât de schimbat este Ilie Năstase după ce a ieșit din spital. Transformarea e vizibilă, ce a făcut marele sportiv FOTO EXCLUSIV

Cât de schimbat este Ilie Năstase după ce a ieșit din spital. Transformarea e vizibilă, ce a făcut marele sportiv FOTO EXCLUSIV
Ilie Năstase a iești din spital. Cât de schimbat este acesta?

Ilie Năstase a întâmpinat un moment greu de curând după ce a venit dintr-o scurtă vacanță. Fostul tenisment s-a simțit rău la întoarcerea în România, moment în care a bănuit că are COVID-19. Acesta a ajuns la scurt timp pe mâna medicilor. Cum arată după ce a ieșit din spital? Încotro s-a dus vedeta?

Ilie Năstase a ieșit din spital: cum arată fostul tenisment?

Ilie Năstase a fost diagnosticat de curând cu COVID-19. Vedeta a mărturisit că totul s-a întâmplat după scandalul cu Ciprian Marica. Pentru a se putea detașa de probleme, fostul tenismen a plecat alături de soție într-o vacanță în Turcia, dar la întoarcere a întâmpinat o altă cumpănă.

Acesta nu s-a simțit bine, a fost internat în spital și a descoperit că este infectat cu virusul chinez. Din fericire, afaceristul a avut o formă ușoară.

”Mă simt bine, nu am nicio problemă. Nu știu cum m-am infectat. Acum mă simt bine pentru că am avut medicație și mă simt bine. Nu am avut febră. Tuse, tuse am avut. Da, sunt vaccinat. Uite că nu te ferește de treaba asta.

Probabil că dacă nu eram vaccinat, aveam o formă mai gravă. Soția mea și-a făcut testul și nu are COVID. Știu că nu am nimic la plămâni și e în regulă”, a spus Ilie Năstase, potrivit Antena 3.

Vezi Galeria FOTO

Cu cine s-a întâlnit?

Vedeta a reușit să depășească această cumpănă și a ieșit de curând din spital. Paparazzi playtech.ro l-au surprins în trafic, singur, la volanul bolidului său de lux. Fostul sportiv s-a îndreptat către pădurea Băneasa unde a luat prânzul cu nepotul său.

Acesta era vizibil slăbit, dar încă se reface după toate cele petrecute. Cu toate astea, bărbatul dă semne că încearcă să-și ocupe timpul cu oamenii dragi pentru a se simți din ce în ce mai bine, lăsând la o parte problemele.

  • Cum a început conflictul dintre Năstase și Marica?

Fostul sportiv a fost extrem de supărat în această perioadă, iar chiar soția sa a mărturisit că l-a afectat foarte tare scandalul cu Ciprian Marica. 

„M-am întâlnit cu el și cu soția la masă. M-au anunțat că nu mai sunt în fundație, m-am ridicat și am plecat de la masă. Eu am avut un contract cu el, el a investit bani, e adevărat, și nu putea trece investițiile pe contractul lui. Atunci a zis să facă într-un fel să intre în fundație. Și de aici a început toată nebunia.

Am avocați, o să merg, am avocații domnului Țiriac și o să aflu ce s-a întâmplat. Cum de instanță a respins prima lui cerere și cum a doua a acceptat-o. Vedem”, a declarat Ilie Năstase, într-o conferință de presă, potrivit Playsport.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI