Ioana, detalii de ultimă oră despre starea lui Ilie Năstase după ce s-a îmbolnăvit de Covid: “Mă feresc să locuiesc cu el”

Ioana, detalii de ultimă oră despre starea lui Ilie Năstase după ce s-a îmbolnăvit de Covid: “Mă feresc să locuiesc cu el”
Ioana vine cu mărturii despre starea de sănătate a lui Ilie Năstase

Ioana Năstase vine cu detalii de ultimă oră despre starea de sănătate a soțului ei. Fostul tenismen s-a îmbolnăvit de COVID-19, iar acum partenera sa susține că se ferește să locuiască deocamdată cu el. Ce a mai spus femeia pe care o iubește Ilie Năstase?

Ioana, detalii despre starea de sănătate a lui Ilie Năstase

Ioana Năstase vine cu noi detalii despre starea de sănătate a partenerului său. Fostul lider ATP a fost testat pozitiv cu coronavirus, iar de săptămâna trecută este internat la Institutul “Matei Balș” din Capitală. Starea de sănătate a acestuia este bună și se află în continuare sub atenta supraveghere a medicilor.

Cu toate astea, veștile bune nu contenesc să apară! Fostul mare tenismen urmează ca peste două zile să fie externat. Amintim că soții au revenit de curând dintr-o vacanță din Turcia, iar după ce a ajuns în țară Ilie Năstase a acuzat simptome specifice infectării cu noul coronavirus. Un test efectuat la o clinică stomatologică i-a confirmat faptul că a contractat boala.

“Totul este bine, Ilie este supravegheat foarte bine de către medici. Ia medicamentația prescrisă, se odihnește, ascultă toate indicațiile. Nu mai tușește, nu mai are febră. Stau tot timpul pe telefon cu el, ne sunăm cu videocall, și abia așteaptă să fie externat.

Peste două zile, cam pe 1 Decembrie, se va întâmpla acest lucru. Nu are de ce să mai stea în spital. Oricum mai are puțin și iese din perioada de carantinare”, a spus Ioana Simion, potrivit click.ro.

„Mă feresc să locuiesc cu el”

Ilie Năstase va merge la Constanța imediat ce va fi externat, dar nu va locui alături de soția sa. Chiar bruneta a susținut că se ferește să stea alături de el în următoarele două săptămâni după externare, așa că va sta într-un alt apartament din apropiere. Ea va fi cea care se va ocupa să îi ducă mâncare, să aibă haine curate, medicamente și orice ar avea nevoie.

“Va sta într-unul din apartamentele pe care le avem. Mă feresc să locuiesc cu el până nu trec cele 14 zile, însă eu mă voi ocupa să îi duc mâncare, haine curate, medicamente și tot ce are nevoie”, a mai spus bruneta.

 Când au apărut problemele de sănătate?

Ioana Năstase a fost cea care a venit cu precizări și în dreptul problemelor în afaceri pe care le are soțul ei cu Ciprian Marica. Se pare că aceste supărări l-au făcut pe partenerul ei să aibă o stare foarte proastă, fiind extrem de dezamăgit de toate cele petrecute.

“Cu adevărat, problemele de sănătate ale lui Ilie au apărut din clipa în care a aflat că Ciprian Marica i-a furat Academia de Tenis. El de-atunci nu mai este om. Scăzându-i foarte tare imunitatea, a contractat şi virusul. El de aproape o lună numai în tensiune a fost.

Când am ajuns acasă din Turcia, la câteva zile a ajuns la spital. I-a scăzut foarte mult imunitatea şi sunt sigură că acest virus l-a contractat din această cauză. Până acum, Ilie nu a avut absolut nimic, nici răcit nu a fost. Brusc, COVID! El, de când a aflat, nu mai este om”, a mai spus Ioana Simion.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI