Cum arată fosta soţie a lui Răzvan Simion. Noua căsnicie îi prieşte, se vede cu ochiul liber. Foto

Cum arată fosta soţie a lui Răzvan Simion. Noua căsnicie îi prieşte, se vede cu ochiul liber. Foto
Cum arată fosta soţie a lui Răzvan Simion. Diana și-a găsit fericirea alături de Radu Biță, un afacerist din Timișoara. Cum s-au afișat.

Cum arată fosta soţie a lui Răzvan Simion. Diana, femeia de care prezentatorul de televiziune de la Antena 1 a divorțat în anul 2015, și-a găsit fericirea în brațele unui alt bărbat. Este vorba despre afaceristul Radu Bițu din Timișoara, cu care fosta soție a lui Răzvan Simion și-a oficializat relația în fața ofițerului Stării Civile, anul trecut. Cei doi sunt cât se poate de împliniți în noua căsnicie, așa cum se poate remarca și în cea mai recentă apariție a cuplului.

Cum arată fosta soţie a lui Răzvan Simion

Fosta soție a lui Răzvan Simion, transformare spectaculoasă. După momentele extrem de dificile prin care a trecut, în circumstanțele despărțirii de fostul său soț cu care a trăit 15 ani de zile, Diana a reușit să zâmbească din nou.

Fosta soție a lui Răzvan Simion și-a găsit jumătatea. A fost destul de greu pentru Diana să își mai găsească alinarea în brațele unui nou bărbat. Mai ales după lovitura primită pe plan sentimental. Însă, la un moment dat, soarele a răsărit și pe strada ei.

Diana îl cunoștea pe Radu Bițu încă dinainte să divorțeze de Răzvan Simion. În momentul în care și-au dat seama că sunt făcuți unul pentru celălalt, cei doi se cunoșteau de cel puțin 20 de ani. Potrivit zvonurilor, povestea de dragoste dintre cei doi era ceva mai veche, însă au concretizat-o după mai mult timp după despărțire.

Cu doi ani în urmă, Diana și Radu Bițu s-au logodit. Anul trecut, cuplul a decis să își oficializeze relația în fața ofițerului Stării Civile. Se pare că noul mariaj o face pe fosta soție a lui Răzvan Simion mai plină de viaț, așa cum se poate observa și în cea mai recentă fotografie publicată pe rețelele de socializare, încărcată și în galeria FOTO a acestui articol.

„Da. Suntem o familie!”

În fotografia făcută publică recent, Diana apare alături de Radu Bițu, îmbrăcată într-o rochie roșie cu un sliț lateral. Prin acesta, bruneta își etalează elegant una dintre coapse. În imagine, îi zâmbește cu afecțiune noului său partener de viață, cu care se află în vacanță, într-un peisaj absolut mirific.

Deși la început, cei doi parteneri au păstrat discreția privind relația lor, acum se afișează în public fără să se mai ascundă. Mai ales după ce totul a devenit oficial. Radu Biță a fost cei care a făcut publică informația că formează o familie cu Diana.

Citește și: Ce părere are Diana, fosta soție a lui Răzvan Simion, despre Daliana Răducan. Lovitură dură pentru Lidia Buble

„Da. Suntem o familie!” a scris Radu Biță în dreptul unei fotografii cu Diana.