27 ian. 2022 | 10:45

Cum arată fosta amantă a lui Ciprian Marica, la doi ani de când a fost prinsă în hotel. Transformarea e spectaculoasă

Monden
Cum arată fosta amantă a lui Ciprian Marica, la doi ani de când a fost prinsă în hotel. Transformarea e spectaculoasă
Cum arată acum amanta lui Ciprian Marica?

Cum arată fosta amantă a lui Ciprian Marica? Au trecut doi ani de la episodul care a isterizat lumea mondenă. Cum s-a transformat acum femeia cu care fotbalistul celebrul și-a înșelat soția? Românii au rămas surprinși.

Cum arată acum fosta amantă a lui Ciprian Marica?

Ciprian Marica a ținut prima pagină după ce în presă a apărut un filmuleț incredibil cu el și amanta. Totul ajunsese în văzul tuturor în anul 2020, dar faptele se întâmplaseră în 2019. Fostul fotbalist și-a înșelat soția cu nevasta unui prieten de familie pe nume Florin Muntean.

Cel din urmă este baschetbalist la Gaz Metan Mediaş. Imaginile cu Marica ieșind din camera unui hotel din Cluj, doar într-un prosop alb, au fost în topul accesărilor în mediul online. Cei doi și-au petrecut patru ore împreună, ulterior au fost surprinși.

Au trecut doi ani de când toată lumea a aflat de acest scenariu și de fapta rușinosă. Din fericire pentru spotiv, finalul a fost de bun augur pentru el, dar și pentru amantă. Viața lor nu s-a schimbat foarte mult. Ioana l-a iertat pe soț și l-a readus în sânul familiei, iar acum au grijă împreună de Albert Andrei și Ethan Ioan.

Ana a fost și ea iertată de partenerul ei și au continuat povestea de dragoste. Lucrurile au revenit pe un făgaș normal, iar dovadă stau fotografiile cu aceștia. Fosta amantă a lui Marica și-a continuat activitatea intensă în sala de sport.

”Acea perioadă a fost o perioadă din care am învățat foarte multe”

”Acea perioadă a fost o perioadă din care am învățat foarte multe, o perioadă pe care mi-o asum cu bune și cu rele și o perioadă în urma căreia nu am niciun fel de regret”, a declarat Ana Muntean, în cadrul unei emisiuni de la Kanal D.

”Am văzut un articol foarte frumos în care Anamaria Prodan a declarat despre mine faptul că sunt și eu mamă, am și eu dreptul la viață, am doi copii, că sunt o femeie care trebuie lăsată în pace. Nu am avut ocazia să îi mulțumesc pentru asta”, a mai spus Ana Muntean.

Fanii fostului sportiv au uitat acest episod și se bucură să îl vadă alături de soție și cei doi băieți ai săi. Fosta sa amantă a ieșit rapid din peisajul monden și a hotărât să fie pe cât se poate de discretă. Timpul s-a scurs, iar majoritatea oamenilor au uitat de infidelitatea celor doi.

Parteneri
Cum a vrut Ungaria unirea cu România. Dezvăluiri fără precedent
Redactia.ro
Ieri legendă, azi ”terorist”! A fugit din țară, iar acum e șofer și vânzător de cărți: ”Mi-a luat tot”
Digisport.ro
Zodii care își vor dubla norocul și vor obține bani rapid în perioada 24 – 30 aprilie. Vor avea parte de venituri suplimentare care îi vor face foarte fericiți.
Click.ro
Pepe o acuză Raluca Pastramă că l-a înșelat în timpul căsniciei. Neașteptat cum a aflat: „Mă striga 'nașule', venea la noi acasă..."
Viva.ro
Ultimele ore de viață ale Corinnei, femeia găsită moartă în dulapul din dormitor. Poliția l-a arestat pe iubitul ei
Digi24
GALERIE FOTO Imagini apocaliptice din Grecia. Cerul a devenit portocaliu și Atena abia se mai vede
Digi24
Cum arată la interior vila din Las Vegas a Anamariei Prodan. 'Lămâi și mandarini ca ai mei nu are nimeni!'
Unica.ro
Pască fără aluat. Rețeta lui Sorin Bontea
EVZ.ro
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
Spynews
Mașinile INTERZISE definitiv. Decizia finală a UE se aplică obligatoriu în România
Capital.ro
Colosul străin care a preluat compania ce produce una dintre cele mai iubite pâini din România
Antena 3
Vedeta a dezvăluit că a avut o relație incestuoasă timp de zece ani cu tatăl ei, un cântăreț cunoscut: “Tata era altceva”. Acum s-a aflat tot
Avantaje
El va fi VIITORUL PREȘEDINTE al României! CUTREMUR la nivel național
Mediaflux
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
Imagini cu Adelina Pestrițu în metrou. Cum s-a pozat în transportul în comun: „Faima nu te poate opri să faci lucruri normale”
Antena 1
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!' 5 motive pentru care nu-l recunosc ca pe Mesia
Shtiu.ro