Cum arată fiica lui Nicolae Botgros! Ce face micuța ori de câte ori îl vede, la TV

Cum arată fiica lui Nicolae Botgros! Ce face micuța ori de câte ori îl vede, la TV
Nicolae Botgros are o fiică secretă! Cine e femeia care l-a făcut tată, la 65 de ani, după ce și-a părăsit soția

A fost un adevărat scandal, după dezvăluirile făcute de soțul înșelat, legat de aventura lui Nicolae Botgros cu Anișoara Dabija. Acum totul a explodat și mai rău după ce s-a aflat că cei doi au și o fetiță.

Cum arată fiica lui Nicolae Botgros

Anișoara Dabija, amanta dirijorului Nicolae Botgros, era căsătorită de 15 ani, cu Dumitru Guşevatîi, și au deja doi copii. Relația soției sale cu dirijorul Botgros a fost dezvăluită chiar de soț, iar scandalul a devenit o adevărată bombă de presă.

“Ei au o relaţie de ani buni, iar în anul 2015 i-am prins împreună. Am iertat-o pe soţie atunci, pentru că avem doi copii împreună, iar pentru mine familia contează foarte mult. Chiar l-am rugat frumos şi omeneşte pe domnul Botgros să ne dea pace şi să ne lase să ne creştem copilaşii împreună. Însă, nu s-au ţinut de cuvânt. Eu vreau să uit tot. Avem 15 ani de căsătorie, am trăit, dar nu am ştiut cu cine trăiesc”, declara Dumitru Guşevatîi.

Cum arată fiica lui Nicolae Botgros! Ce face micuța ori de câte ori îl vede, la TV
Nicolae Botgros și fetița sa, Nicoleta

Ulterior lucrurile s-au complicat având în vedere că amanta lui Nicolae Botgros rămăsese gravidă, iar apropiații spun că fetița este a dirijorului din Republica Moldova.

Ce face micuța ori de câte ori îl vede, la TV

Acum fetița, Nicoleta, are deja doi anișori, și sursele spun că este o mândrețe de fată. După naștere, atât Nicolae Botgros, cât și Anișoara Dabija au plecat din căsniciile pe care le aveau, mutându-se împreună. Cât despre micuța celor doi, Nicolae Botgros declară:

”Înainte să se nască fiul meu, Cristi, ni se spunea se spunea că este fată şi eu mă bucurasem deja, îi găsisem şi un nume, Cristina. Desigur că mi-am dorit şi o fiică, toată viaţa, şi uite că Dumnezeu până la urmă s-a gândit. Ăsta a muncit, a făcut lucruri frumoase, hai să-i dăm un cadou!

Cum arată fiica lui Nicolae Botgros! Ce face micuța ori de câte ori îl vede, la TV
Nicolae Botgros a fost prins cu Anișoara Dabija de soțul acesteia

Vreau să spun că Nicoleta este sănătoasă, frumoasă, mă bucur de ea şi Dumnezeu să-i dea sănătate! Zi de zi mai scoate câte un cuvânt nou, spune câte ceva şi ne bucurăm. Nicoleta adoră muzica populară și țopăie prin casă atunci când aude o piesă de-a noastră.”, povestește dirijorul de 65 de ani.

Cum era de așteptat, gurile rele au început să-l critice, odată pentru ceea ce s-a întâmplat, și ulterior pentru faptul că a decis să devină, din nou, părinte la 65 de ani. Dirijorul a decis să treacă peste răutățile celor din jur și să-și vadă de noua viață de familie, alături de Anișoara și de Nicoleta.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI