Cum arată fiica Adrianei Iliescu la 15 ani. Tânăra devine o mică domnișoară

Fiica Adrianei Iliescu a împlinit 16 ani

Fiica femeii cunoscute drept cea mai bătrână mamă din România a împlinit frumoasa vârstă de 16 ani. Cum arată Eliza acum? Aceasta a crescut sub ochii țării întregi, iar acum s-a transformat într-o mică domnișoară.

Fiica Adrianei Iliescu a împlinit 16 ani

Eliza Iliescu este o adevărată domnișoară acum! Micuța a crescut sub ochii românilor, după ce vârsta mamei sale a șocat pe toată lumea și i-a atras veșnic priviri asupra ei. Fiica celei mai bătrâne mame de la noi are deja 16 ani și își dorește libertate, precum cere etapa la care se află la moment.

Din păcate, opiniile celei care i-a dat viață nu e de aceeași părere, fiind destul de strictă cu aceasta pentru că vrea ca ea să ia cele mai bune decizii și să meargă pe calea potrivită în viață.

Diferența de vârstă de 66 de ani, atât cât avea femeia când a adus-o pe lume pe singurul ei copil, își spune cuvântul și în această privință. Anii trec, iar Eliza își ia zborul ușor, iar dintr-o domnișoară timită s-a transformat într-o adolescentă dornică să cunoască lumea și să experimenteze. Conflictul între generații își spune și aici cuvântul.

“Noi suntem bine, sănătoase amândouă, Eliza învață cu plăcere pe sistemul ăsta de învățământ nou online, i se potrivește ca o mânușă. Învaţă singură pentru fiecare materie. Și este foarte greu să te pregătești acasă ca și copil singur. Ne ajută Dumnezeu”, a declarat fosta profesoara.

„Relația dintre ele este foarte dificilă pentru că vorbim de generații atât de diferite”

„Eliza este foarte respectuoasă, dar a devenit emotivă, ca orice adolescență. Relația dintre ele este foarte dificilă pentru că vorbim de generații atât de diferite. Eliza vrea să meargă cu fetele la mall, la cafenea, îi mai place câte un băiat. Își dorește și ea haine precum ale fetelor de vârsta ei, își dorește telefon modern. Tot ceea ce au și fac celelalte colege de școală”, au declarat surse apropiate celor două pentru playtech.ro.

„Mama ei, însă, nu este forte permisivă, o ține foarte din scurt, vrea ca fata tot timpul să stea să citească. Îi spune că doar femeile culte și educate pot ajunge cineva în viață. Eliza visează să meargă într-o tabără cu fetele, să meargă la cafenea. Adrianei Iliescu i se par dovezi de rebeliune toate aceste pretenții ale fiicei. De aceea au tot timpul conflicte. Fata se simte ca ținută într-o colivie”
Surse apropiate celor două

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI