Cum arată familia lui Marian Godină. Cum a fost surprins polițistul alături de soția sa și ”copiii” lor

Marian Godină le-a împărtășit internauților un cadru inedit de familie, după ce s-a fotografiat alături de soție și de „copiii” lor. Momentul surprins de celebrul agent de la Rutieră a fost unul în care se relaxa acasă și nu a durat foarte mult până când imaginea le-a stârnit fanilor atenția.

Cum arată familia lui Marian Godină

Marian Godină a făcut publică o poză în care este alături de Georgiana, soția lui. Din tabloul de familie nu lipsesc nici animăluțele lor de companie, cărora celor doi le oferă o atenție specială. Mai mult, cei care îi urmăresc activitatea lui Marian Godină, în mediul online, sunt la curent cu faptul că polițistul este stăpânul unui animal adorabil de companie, pe nume Pablo, și care e o alpaca.

În poza publicată la început de weeked, pe Instagram, se mai poate vedea și cât de mult a crescut câinele pe care Marian Godină la adoptat când patrupedul avea câteva săptămâni, pe nume Iancu. Polițistul din Brașov și soția lui își țin la curent urmăritorii din mediul online cu activitatea lor de zi cu zi, iar atunci când sunt acasă, pare că se distrează pe cinste.

Cum arată familia lui Marian Godină. Cum a fost surprins polițistul alături de soția sa și ”copiii” lor
Marian Godină le-a împărtășit urmăritorilor din mediul online un cadru inedit de familie (stânga)

Cum a fost surprins polițistul alături de soția sa și ”copiii” lor

În vara anului trecut, Georgiana, soția lui Marian Godină, a luat pe toată lumea prin surprindere când a anunțat că familia lor s-a mărit. Mai exact, a fost vorba despre faptul că cei doi au adoptat o alpaca, un animal erbivor originar din Anzii Cordilieri. Animalul exotic se înrudește cu cămila, dar față de o lamă, alpaca este cu mult mai mică.

Totodată, de când l-au luat acasă pe Pablo, cum a fost botezată alpaca simpatică, cei doi postează des poze cu activitatea animăluțelor. Marian Godină și Georgiana mai au și câțiva câini. În mod surprinzător, faimosul cuplu a decis la scurtă vreme să facă un pas și mai mare, pentru că au adoptat și un cățel, pe nume Iancu, pentru ca alpaca să nu se simtă prea singură.