Marian Godină, față în față cu Cheloo! Ce i-a putut spune juratului de la iUmor

Celebrul Marian Godină a fost și el prezent pe scena emisiunii iUmor. Acesta a decis să-i ia la rând pe jurații din emisiunea difuzată pe Antena 1, spre surpriza telespectatorilor. Polițistul apreciat de foarte mulți români a fost invitat să vină vineri, pe 29 noiembrie, pentru un astfel de moment artistic și a fost cât se poate de spumos.

Marian Godină, față în față cu Cheloo!

„Stai liniștit, Cheloo, nu sunt în timpul serviciului. Suntem oameni norocoși, niciunul dintre noi nu suntem astăzi în uniforma pe care o merită. (…) Cheloo este foarte tare, este singurul om care și-a luat amendă de la DIICOT pentru că a trecut pe verde”, a spus Marian Godină, la iUmor.

Marian Godină, față în față cu Cheloo
Celebrul polițist a urcat pe scena de la iUmor pentru un moment artistic, foarte apreciat de către public

„M-am interesat de cariera ta muzicală și am aflat că primul tău nume de scenă era tenie, cred că și atunci muzica ta dădea dureri de burtă”, a mai completat celebrul agent de la Rutieră.

La rândul său, juratul a glumit pentru o scurtă perioadă, față de reprezentația oferită de Godină, în stilul său caracteristic, dar a dorit să își arate aprecierea pentru polițist. Seara de vineri e una a surprizelor pentru fanii emisiunii de la Antena 1, pentru că au fost prezente câteva vedete, precum Gina Pistol. În mod neașteptat, pe scenă a urcat și fratele lui Mihai Bendeac.

„Iată un polițist care scrie mai bine decât citește! Mie îmi place mult omul! Este un polițist care are curaj să spună public ceea ce colegii lui nu vor să recunoască. Godină ne-a luat partea când am avut proces cu Sindicatul polițiștilor (…) Aplauze pentru unul dintre cei mai buni polițiști din țara asta”, i-a încurajat Cheloo pe cei din public, atunci când cunoscutul polițist se pregătea să părăsească scena, la finalul momentului său de umor.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI