Cum arată duplexul de lux unde se va muta Traian Băsescu. Doar terasa este cât un apartament

Cum arată duplexul de lux unde se va muta Traian Băsescu. Doar terasa este cât un apartament
Cum arată noua locuință a lui Traian Băsescu?

Traian Băsescu a fost nevoit să își ia adio de la vila din Primăverii, iar de curând și-a găsit o nouă locuință. Fostul președinte al României a fost somat să părăsească locuința de protocol de la RAAPPS. Acesta și-a pierdut dreptul să folosească imobilul de protocol, după ce instanța supremă a concluzionat că Băsescu a fost colaborator al Securității. Unde va sta acesta acum? Este vorba despre o zonă de lux a Capitalei.

VEZI GALERIE FOTO AICI!

Traian Băsescu se mută într-un duplex de lux: cum arată noua locuință?

Traian Băsescu a pierdut vila celebră din Primăverii. Fostul președinte al României și-a găsit o nouă locuință după ce și-a rezolvat problemele de sănătate.

Acesta a luat prin surprindere pe toată lumea atunci când a anunțat că va opta de această dată pentru un apartament. Cu toate astea, nu este un simplu apartament.

Căutarea pentru un nou loc pe care să îl numească acasă nu a durat deloc mult. Fostul oficial a hotărât să se mute în zona de nord a Capitalei, în cartierul Pipera, acolo unde locuiesc mai multe persoane publice și oameni politici.

Noul cămin al fostului președinte este un duplex de aproximativ 140 de metri pătrați dintr-un complex rezidențial nou. De asemenea, soții Băsescu se bucură și de o terasă cu o suprafață cuprinsă între 35 și 60 de metri pătrați.

Apartamentul are două dormitoare și un living și are dotări moderne precum: încălzire în pardoseală, finisaje de lux și sisteme de climatizare. Fostul șef de stat va scoate din buzunar între 200.000 și 250.000 de euro pentru locuința din Pipera, în funcție de etaj și de suprafața terasei.

VEZI GALERIE FOTO AICI!

,,Decizia a fost să căutăm un apartament pe care să-l închiriem sau să-l cumpărăm”

Traian Băsescu a anunțat în primele clipe după ce a fost externat că își va căuta un apartament unde să stea alături de soție. Acesta a menționat că era deschis la ideea de a închiria sau cumpăra noul cămin al familiei.

„Decizia a fost să căutăm un apartament pe care să-l închiriem sau să-l cumpărăm și să ne conformăm legii. Printre altele, eu am și curiozitatea dacă această lege este constituțională. (…)

Niciodată nu o să dezbrac cămașă de fost președinte și nu o să uit că am fost 10 ani președintele țării și am obligația ca ceea ce știu numai eu și alți lideri politici importanți să rămână în capul meu și atât”, a mai zis fostul oficial după ce a fost externat din spital.