Cum arăta, de fapt, Manuela Hărăbor când era tânără. Azi împlinește 52 de ani. FOTO

Manuela Hărăbor împlinește astăzi 52 ani. Foto din tinerețe

Pe Manuela Hărăbor o știm cu toții din filmul ”Veronica”. Pe vremea când aceasta a debutat avea doar 4 anișori și asta se întâmpla în anul 1972, dar a devenit cunoscută pentru rolul Siminei din filmul ”Pădureanca”, din 1987. Astăzi frumoasa actriță împlinește 52 ani și este la fel de frumoasă ca în tinerețe.

Manuela Hărăbor împlinește astăzi 52 ani. Foto din tinerețe

Manuela Hărăbor este o actriță româncă. Ea s-a născut pe 2 aprilie 1968 la București. A studiat la Universitatea Națională de Artă Teatrală și Cinematografică „Ion Luca Caragiale” din București.

Frumoasa actriță a fost căsătorită de trei ori și are un copil. Unul dintre bărbații pe care ia avut Manuela Hărăbor a fost scriitorul Dan Chișu, cu care actrița susține că a rezultat singurul copil pe care aceasta îl are (Andrei 28 ani) și care din păcate suferă de autism.

”Relaţia mea cu Manuela a fost temporară. Se spune că Andrei e copilul meu. Dacă e sau nu e, asta n-o ştie decât Dumnezeu”, mărturisea el, potrivit Click.

Aniversarea Manuelei Hărăbor

Astăzi este ziua de naștere a Manuelei Hărăbor, dar timpul nu pare să își fi pus amprenta deloc asupra actriței, aceasta având și acum o siluetă de invidiat, aratând ca pe vremea când juca rolul Pădurencei, adică în urmă cu 34 ani. Despre ea se spune că ar avea cei mai frumoși ochi din cinematografia românească și că ar fi una dintre cele mai frumoase femei din România. Mai mult de atât, actrița se arată împotriva operațiilor estetice.

„Eu sunt de principiul că orice vârstă își are frumusețea ei, își are farmecul ei, orice rid în plus pe expresia feței unei femei aduce ceva în plus, or în momentul în care tu începi să te pui împotriva naturii, în cele din urmă pierzi. Poate câștigi sau ai senzația că ești învingătoare în primii ani, dar când se trage linie ești cel mai mare perdant. În momentul în care tu îți găsești echilibrul și treci peste fiecare etapă a vieții, peste fiecare an pe care îl mai bifezi acolo, cu fruntea sus, conștientă de ce ai lăsat în urmă, eu cred că ăsta e secretul frumuseții”, a povestit Manuela Hărăbor pentru Libertatea.

Manuela Hărăbor
Manuela Hărăbor împlinește astăzi 52 ani. Foto din tinerețe.

Nu a avut noroc în dragoste

Celebra actriță nu a avut multe relații de-a lungul vieții, dar în toate a fost implicată, dedicându-și întreaga viață iubirii și actoriei, însă neavând noroc în dragoste. S-a căsătorit la o vârstă fragedă, fiind un eșec. A doua oară actrița s-a căsătorit cu miliardarul Sali Shaltiel alături de care s-a mutat în America, unde nu a profesat în acea perioadă, timp de șapte ani, cât a stat alături de acesta.

În 2012 Manuela s-a căsătorit cu Rareș Stoica, dar nici această căsnicie nu a durat prea mult.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI