Cum arată Dana Năstase la 65 de ani. Imaginea care spune totul despre soția lui Adrian Năstase

Cum arată Dana Năstase la 65 de ani. Imaginea care spune totul despre soția lui Adrian Năstase
Dana Năstase, impecabilă la 65 de ani

Fostul premier și om politic, Adrian Năstase se poate mândri cu o căsnicie de 35 de ani. Alături de el, atât la bine, cât și la rău, i-a stat Dana Năstase. Soția fostului premerie, recent, a împlinit frumoasa vârstă de 65 de ani. Apropiații familie Năstase recunosc că Dana arată impecabil pentru vârsta pe care o are în acest moment.

Dana Năstase, impecabilă la 65 de ani

Este un fapt dovedit de-a lungul timpului că o femeie poate arăta la fel de frumoasă și la o vârstă înaintată, dacă viața acesteia a fost una fericită. În cazul soției fostului premerie Adrian Năstase, se poate spune același lucru, dacă ne luăm după aspectul fizic de acum.

Deși izolați, datorită pandemiei, Adrian și Dana Năstase și-au ocupat timpul cu lucruri benefice pentru sănătatea fiecăruia dintre ei. Unde mai pui că au fost aproape de copii și de nepoți. Genul acesta de lucruri au ajutat la aspectul tineresc al soției lui Adrian Năstase, Dana Năstase.

Recent Dana Năstase a ajuns la frumoasa vârstă de 65 de ani, iar dacă unul nu ar ști acest amănunt, nici pe departe nu i-ar da vârsta. Elegantă, impecabilă, retrasă, Dana Năstase a reușit să se mențină sănătoasă și efervescentă.

Dana a reșit să-i stea aproape fostului premier timp de 35 de ani, într-o căsnicie care le-a avut pe toate. De la momentele fericite, împreună, la expoze-ul politic al soțului și scandalurile ulterioare din viața lui Adrian Năstase. Cu toate astea Dana Năstase a reușit să treacă cu fruntea sus peste probleme, și să se mențină fresh, sănătoasă și frumoasă, după cum spun apropiații familiei.

Familia Năstase, la fel de îndrăgostiți

Cei care îi urmăresc pagina oficială de Facebook și blog-ul fostului premier Adrian Năstase, au putut să citească un mesaj emoționant scris de acesta pentru cea care i-a stat 35 de ani alături, și a împlinit 65 de ani. În mesajul postat, Adrian Năstase, dacă mai era nevoie, a demonstrat că dragostea dintre ei nu s-a risispit nici astăzi.

”Astăzi, Dana împlinește 65 de ani. În iunie, eu voi împlini 70, iar în iulie, împreună, vom sărbători 35 de ani de căsnicie. Au trecut atât de repede anii… Ne bucurăm însă că-i avem alături de noi pe Andrei și Bianca, pe Mihnea și Corina.

Viața lor devine, firesc, tot mai independentă, dar epidemia recentă ne-a ajutat să stăm impreună. Și să-i privim pe nepoții noștri cum cresc”, a scris Adrian Năstase pe blogul său.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI