31 iul. 2020 | 16:00

Cum arată Adrian Năstase și Dana, soția lui, după 35 de ani de mariaj. Imagine uluitoare

Monden
Cum arată Adrian Năstase și Dana, soția lui, după 35 de ani de mariaj. Imagine uluitoare
Cum arată Adrian Năstase și Dana, soția lui, după 35 de ani de mariaj. Imagine uluitoare

Adrian Năstase și soția lui au împlinit 35 de ani de când s-au căsătorit. Fiul celor doi, Andrei a postat de curând o fotogarfie cu părinții săi, iar fotografia este uluitoare.

Cum arată Adrian și Dana Năstase, după 35 de ani de mariaj. Imaginea este uluitoare

Adrian Năstase, fostul premier al României, a împlinit 35 de ani de căsătorie cu soția sa, Dana. Cu această ocazie, fiul lor, Andrei, a postat pe pagina personală de Instagram o fotografie cu cei doi părinți ai săi. Fotografia a primit doar 219 aprecieri, însă toate mesajele au fost numai de bine.

Cât mai mulți ani împreună, sănătoși, liniștiți și plini de bucurie/ La mulți ani!!!/ Multă sănătate și mulți înainte/”, sunt doar câteva dintre comentariile lăsate de fanii lui Andrei Năstase în drptul fotografiei cu Adrian și Dana Năstase.

Așa artă Adrian și Dana Năstase după 35 de ani de căsătorie

Așa artă Adrian și Dana Năstase după 35 de ani de căsătorie. Sursa foto: Instagram

Cariera politică a lui Adrian Năstase

Adrian Năstase s-a născut pe 22 iunie 1950, în București. Adrian Năstase a fost un politician social-democrat român, fost profesor de drept public internațional.

De asemenea, între 1990-1992 a fost ministru de externe al României din partea FSN, apoi președinte al Camerei Deputaților între 1992-1996 și 2004-2006, din partea PDSR, respectiv PSD. Între decembrie 2000 și decembrie 2004 a fost prim-ministru al României.

Adrian Năstase despre cei 35 de ani de căsnicie cu soția sa

Astazi, Dana implineste 65 de ani. In iunie, eu voi implini 70 iar in iulie, impreună, vom sărbători 35 de ani de căsnicie. Au trecut atat de repede anii…Ne bucurăm insă că-i avem alături de noi pe Andrei si Bianca, pe Mihnea si Corina. Viata lor devine, firesc, tot mai independentă dar epidemia recentă ne-a ajutat să stăm impreună. Si să-i privim pe nepotii nostri cum cresc.

In aceste săptămani, activitătile noastre s-au restrans la grădina de la Cornu pe care Dana („Bunita” – cum o strigă prin curte Nicolas) a ingrijit-o. Eu mi-am făcut de lucru in bibliotecă si am mai reparat cate ceva. Uneori, ne aducem aminte de lucrurile plăcute din anii care au trecut dar si de momentele care ne-au afectat. Pe acestea din urmă, incet-incet, le stergem din memorie, preferand să ne bucuram de florile din grădină si de mierlele care par, totusi, nemultumite că le-am invadat universul.

Astăzi, sărbătorim că am rămas si că suntem o familie. Iar rolul cel mai important l-a avut sotia, mama, bunica Dana. La multi ani si te iubim foarte mult!”, scria Adrian Năstase pe pagina sa de internet, pe 20 mai

Parteneri
Cum a vrut Ungaria unirea cu România. Dezvăluiri fără precedent
Redactia.ro
Lovitură de teatru! De ce ar fi făcut luptătorul MMA gestul golănesc către fata din ring: ”N-am altă explicație”
Digisport.ro
Ungaria și propunerea surprinzătoare pentru „dușmanul de moarte”, România. De ce nu a fost posibilă unirea cu țara noastră
Click.ro
Pepe o acuză Raluca Pastramă că l-a înșelat în timpul căsniciei. Neașteptat cum a aflat: „Mă striga 'nașule', venea la noi acasă..."
Viva.ro
Unde este Fito? Povestea celui mai notoriu infractor din Ecuador, care a fugit din închisoarea în care trăia ca un rege
Digi24
Misterul morții unei mame și a fiicei ei de 10 ani a fost rezolvat după 24 de ani. Ucigașul a dezvăluit totul de pe patul de moarte
Digi24
Imagini din apartamentul în care locuiesc Mircea Badea și Carmen Brumă. Cum au amenajat / FOTO
Unica.ro
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
Spynews
Băncile din România sunt obligate. Anunț pentru toți românii care au credite la bancă
Capital.ro
Veste bună pentru turismul românesc: Noua autostradă pe care se va putea ajunge mai ușor pe litoral
Antena 3
Vedeta a dezvăluit că a avut o relație incestuoasă timp de zece ani cu tatăl ei, un cântăreț cunoscut: “Tata era altceva”. Acum s-a aflat tot
Avantaje
Servicii medicale fără card de sănătate! Decizia CNAS luată la nivel național
Mediaflux
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
Imagini cu Adelina Pestrițu în metrou. Cum s-a pozat în transportul în comun: „Faima nu te poate opri să faci lucruri normale”
Antena 1
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!' 5 motive pentru care nu-l recunosc ca pe Mesia
Shtiu.ro