Cum arată copiii vitregi ai Kamalei Harris, de fapt. Par desprinși din Harry Potter

Cum arată copiii vitregi ai Kamalei Harris, de fapt. Par desprinși din Harry Potter
Copiii vitregi ai Kamalei Harris au fost prezenți la ceremonia de învestire

Kamala Harris a devenit prima femeie vicepreședinte a Statelor Unite ale Americii. Învestirea noului președinte Joe Biden a însemnat un moment istoric pentru cea care deține funcția de senator al Californiei din 2017, este avocat și politician de o lungă perioadă de timp. Având în vedere notorietatea acesteia, au început să apară tot mai multe curiozități legate de viața primei persoane de culoare care ajunge pe un post atât de important. Unul dintre subiectele care au stârnit interesul publicului îl reprezintă modul în care arată copiii vitregi ai Kamalei Harris.

S-a căsătorit prima oară la vârsta de 50 de ani

Prima femeie vicepreședinte a SUA este și prima persoană de culoare care a reușit să ajungă în această funcție. Figura politică a Kamalei Harris este atent urmărită de către comentatorii politici, mulți dintre ei considerând că ea ar putea deveni la un moment dat și primul președinte de culoare al Americii. Dacă Harris va ajunge la Casa Albă rămâne de văzut. Deocamdată, democrata de origine hinduso-jamaicană a atras atenția datorită unui aspect al vieții sale private.

Kamala Harris s-a concentrat pe carieră și a lăsat pe locul doi viața personală. Astfel, aceasta a ajuns să se căsătorească pentru prima oară abia la vârsta de 50 de ani. Cel care îi este soț, și care a însoțit-o inclusiv la ceremonia de învestire a lui Joe Biden, este Doug Emhoff. Avocatul și Kamala s-au căsătorit în 2014, pe când ea era procurorul general al Californiei.  Având în vedere că până acum soțiile foștilor vicepreședinți ai SUA erau denumite „second lady” (a doua doamnă), în timp ce titlul de „first lady” (prima doamnă) revenea soției președintelui american, avocatul Doug Emhoff a devenit „second man” (al doilea bărbat).

Cum arată copiii vitregi ai Kamalei Harris

Pentru că nu și-a întemeiat o familie până să-l cunoască pe actualul soț, Kamala Harris nu are nici copii biologici. Totuși, aceasta i-a primit cu brațele deschise pe cei doi ai soțului său. Doug Emhoff a rămas în urma primului său mariaj cu Cole și Ella. Aceștia sunt ca și adoptați de Kamala, pe care ei o numesc Momala. Copiii vitregi ai Kamalei Harris au fost prezenți inclusiv la ceremonia de învestire de la Casa Albă și au reușit să atragă atenția tuturor. Aceștia au purtat ținute care amintesc de seria filmelor Harry Potter.

În special Ella, studenta la design, a fost cea care a ieșit în evidență. Vestimentația aleasă de aceasta a fost formată dintr-o haină marca Miu Miu, brodată cu pietre în zona umerilor și un guler de tip Peter-Pan. De asemenea, la ținută ea a asortat o rochie lungă mov și cizme cu toc pătrat.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI