Cum arată Cheeky Girls în prezent. Și-au revenit miraculos după faliment și problemele de sănătate

Cum arată Cheeky Girls în prezent. Și-au revenit miraculos după faliment și problemele de sănătate
Iată cum arată acum gemenele de la Cheeky Girls. Revenire spectaculoasă!

Deşi nimeni nu mai spera, gemenele Gabriela şi Monica Irimia şi-au revenit miraculos după faliment şi problemele grave de sănătate. Iată cum arată acum Cheeky Girls!

Cum arată acum gemenele de la Cheeky Girls

La începutul anilor 2000, gemenele Gabriela şi Monica Irimia făceau furori în România, dar şi peste hotare cu hit-ul Cheeky Song. Succesul fulminant înregistrat le-a convins să se mute în Marea Britanie, însă faima s-a stins în timp. După faliment și problemele de sănătate, Cheeky Girls şi-au revenit miraculos.

Aşa cum se poate vedea în imaginile din galeria foto de mai sus, cele două fete au revenit în sala de forţă pentru a avea, aşa cum ne-au obişnuit, trupuri bine lucrate.

În ciuda sutelor de concerte şi a fanilor din întreaga lume, cele două s-au luptat ani de zile cu depresia şi anorexia. Munceau enorm şi deveniseră obsedate de felul în care arătau.

“La un an de la lansarea piesei The Cheeky Song a fost o nebunie totală. Am câștigat un premiu la Naţional Music Awards, apoi am mers în Filipine, Tailanda, Japonia. Dar asta ne-a acaparat toată viața. Nu aveam timp de nimic și nu avem niciun prieten. Eram singure, deși cântam în fața a 100.000 de oameni.”, a spus Gabriela, conform celor de la Mirror.co.uk

Dificultăţile nu s-au terminat, însă, aici pentru cele două cântăreţe în vârstă de 38 de ani. Dacă Monica a avut probleme grave cu implanturile mamare, Gabriela a suferit ani la rând de pietre la rinichi şi a aflat că are o tumoare la unul dintre genunchi. Din fericire, pentru moment, gemenele au reuşit să se redreseze şi să ducă o viaţă normală.

Cheeky Girls, falimentare din cauza implanturilor

În 2009, presa de scandal scria despre faptul că gemenele-fenomen din muzică au pierdut toată averea strânsă în ani de zile de muncă. Surorile Cheeky erau acuzate atunci de neplata unor taxe în valoare de 60.000 de lire sterline.

Mai mult, Gabriela şi Monica Irimia au cheltuit peste 100.000 de lire pentru cele nouă operaţii de mărire a sânilor, unele dintre ele fiind nereuşite.

“Sânii Gabrielei erau mai rău. Un sân era mai sus, iar celălalt mai jos şi ambii îndreptaţi în direcţii diferite. Sincer, arăta ca o ciudată. Deci, practic, ne-am falimentat singure pentru sâni”, a explicat Gabriela.

“The Cheeky Song” a stat nu mai puţin de cinci săptămâni în top 5 al celor mai tari piese din Marea Britanie, fiind numărul 2 timp de patru săptămâni. Până în iulie 2003, melodia gemenelor din Cluj-Napoca a avut vânzări totale de 800.000 de exemplare, ceea ce a însemnat aproape un milion de lire sterline.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI