Copilul acesta are o avere colosală. Are peste 40.000.000 de euro în conturi. Cine este, de fapt

Copilul acesta are o avere colosală. Are peste 40.000.000 de euro în conturi. Cine este, de fapt
Copilul din Imagine are peste 40 de milioane de euro în conturi

Copilul din imagine este cunoscut în toate colțurile lumii și are peste 40 de milioane de euro în conturi. În momentul în care a fost făcută fotografia, el doar putea visa la celebritate. Acum însă visul lui s-a împlinit și se bucură de faimă și bani.

Are peste 40.000.000 de euro în conturi

Nu sunt mulți cei care își dau seama cine este în fotografie. Copilul a devenit acum un adevărat star al fotbalului din Marea Britanie. A fost emblema unuia dintre cele mai bogate cluburi din Londra, pentru care a purtat și banderola de căpitan. Este vorba despre Frank Lampard.

Fotbalistul a reușit să adune aproximativ 40 de milioane de lire sterline. Acești bani provin din fostele sale contracte de jucător, însă și din înțelegerile cu unele firme care l-au ales să le reprezinte imaginea. Jucătorul are în spate o carieră spectaculoasă.

Potrivit Playsport.ro, fotbalistul este golgheterul all-time al lui Chelsea și este considerat ca fiind unul din cei mai buni mijlocași din generația sa. Frank Lampard s-a născut în 1978, la Romford, Havering, Marea Britanie. Acesta este fiul lui Frank Lampard, Sr., fost fundaș englez, dublu câștigător al Cupei Angliei cu formația West Ham United. Familia lui are legături de prietenie cu o altă familie cunoscută în lumea fotbalului, familia Redknapp.

O legendă a fotbalului din Marea Britanie

Cu 105 selecții la naționala Marii Brtanii și 29 de goluri marcate, Frank Lampard este considerat unul dintre cei mai buni jucători din fotbalul englez din ultimul deceniu. El a reușit să înscrie 10 sau chiar mai multe goluri în 10 sezoane consecutive de Premier League.

De asemenea, Lampard a câștigat campionatul în Anglia de trei ori cu Chelsea, de patru ori Cupa Angliei, de două ori Cupa Ligii Engleze, de două ori Supercupa Angliei (Community Shield), Liga Campionilor, Europa League și Cupa UEFA Intertoto (cu West Ham United, în 1999).

Trofeele câștigate de Frank Lampard

În ceea ce privește trofeele individuale pe care le-a câștigat, fotbalistul s-a clasat pe locul al doilea în cursa pentru Balonul de Aur din anul 2005, în urma lui Ronaldinho. Totodată, Frank Lampard a fost ales Jucătorul Anului la Chelsea în 2004, 2005 și 2009. Alt trofeu important pe care Lampard la câștigat este Jucătorul Anului în Anglia în 2004 și 2005.

Celebrul fotbalist, este mijlocașul cu cele mai multe goluri din istoria Premier League. Acesta are 170 de goluri la activ. Copilul din fotografie a făcut o avere incredibilă și are acum peste 40 de milioane de euro în conturi.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI