Cum arată cavoul lui Ion Iliescu. Au apărut imagini cu locul de veci pe care și l-a ales VIDEO

Cum arată cavoul lui Ion Iliescu. Au apărut imagini cu locul de veci pe care și l-a ales VIDEO
Ion Iliescu a pregătit locul de veci. Mulți români au acest obicei

Mulți dintre români au obiceiul de a se ocupa de locul de veci în timpul în care sunt în viață. Iată că și Ion Iliescu s-a conformat obiceiului și s-a pregătit în acest sens. Cum arată locul?

Cum arată locul de veci pregătit pentru Ion Iliescu?

Ion Iliescu se confruntă cu din ce în ce mai multe probleme de sănătate din cauza vârstei. Fostul președinte al României a ajuns la 91 de ani, iar în prezent se află sub atenta supraveghere a medicilor.

Amintim că în ultimii ani acesta a ajuns de mai multe ori la Spitalul Elias din cauza unor probleme cardiace.  De asemenea, el a fost operat pe cord, iar acum are mai multe stenturi. Medicii îl țin sub observație, dar în anii de când s-a retras din sfera publică a ales să nu-și părăsească des locuința.

Se pare că acesta a urmat obiceiul multor români de a avea grijă încă din timpul vieții de locul unde urmează să-și doarmă somnul de veci. Ai în galeria FOTO cavoul pregătit pentru acesta!

Ion Iliescu nu va fi îngropat alături de niciunul dintre foștii președinți pe care i-a avut țara. Gheorghe Gheorghiu Dej este la cimitirul Bellu, iar Nicolae Ceaușescu își doarme somnul de veci la cimitirul Ghencea-civil, ambele din Capitală.

„Reporter: A venit măcar să vadă locul?
Paznic: A venit la înmormântarea cumnatului său acum doi ani. A venit, da.
Reporter: Cumnatul lui a murit?
Paznic: Cumnata! Uite, unde-i ”neagra” aia de-acolo. Aia dublă!
Reporter: Asta de aici?
Paznic: Cealaltă! Nu aia, care-i cu scrisul!
Reporter: Aia de-acolo?
Paznic: Cea cu spatele, da!
Reporter: Și e scris numele lui acolo?
Paznic: Păi… dar e cu carton, nu se vede! Dar l-a luat vântul și am văzut noi! Adică s-a dezlipit ”scotch”-ul!” (Sursa: româniatv.net)

Cine moștenește averea fostului președinte al României?

Mulți se întreabă și cine va moșteni tot ceea ce a agonosit Iliescu o viață întreagă. În cei aproximativ 70 de ani de căsnicie, Ion și Nina Iliescu nu au avut copii. Din acest motiv și-au dorit totuși să schimbe scorta cuiva, astfel s-au ocupat de educația și studiile lui Mihai Bujor Sion. Cel din urmă a rămas orfan după ce avionul în care se aflau părinții lui s-a prăbușit în munți.

Băiatul ar intra în posesia unui apartament din București cumpărat în 1996. Fostul șef al statului a mai scris în declarația de avere din 2007 că deține și 16 tablouri ale unor pictori români, dar și diverse obiecte de artă achiziționate înainte și după Revoluție.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI