22 iul. 2022 | 09:09

Cum arată Cătălin Scărlătescu după America Express. Ce reușită majoră a bifat alături de colega sa

Monden
Cum arată Cătălin Scărlătescu după America Express. Ce reușită majoră a bifat alături de colega sa
Cum arată Cătălin Scărlătescu după America Express. Ce mesaj a transmis chef-ul după întoarcerea în țară alături de partenera sa.

Cătălin Scărlătescu și partenera sa, Doina Teodoru, s-au întors în România din aventura pornită pe Drumul Aurului. Cu un singur euro pe zi și parcurgând 7.000 de kilometri din Mexic până în Columbia, cei doi concurenți au fost puși în fața unor provocări inedite. Le-au depășit, însă, cu succes și s-au înscris, astfel, în semifinala emisiunii America Express. Cum arată Cătălin Scărlătescu, după America Express? Iată ce a dezvăluit celebrul bucătar!

Cum arată Cătălin Scărlătescu după America Express

Abia ajunși acasă, concurenții s-au grăbit, potrivit unor informații pe surse, să se reîntâlnească cu familiile lor. Chef Cătălin Scărlătescu a ajuns în România la momentul perfect, întrucât pe data de 20 iulie a împlinit 50 de ani. Cu această ocazie, bucătarul de renume a avut grijă să nu-și neglijeze fanii, mai ales după săptămâni de absență din cauza filmărilor.

Iată cum arată Cătălin Scărlătescu după America Express! Chef-ul a publicat o fotografie pe contul său de Instagram, în care apare alături de un indicator al unei străzi. Materialul foto a strâns o mulțime de reacții pozitive din partea fanilor bucătarului.

„De ziua mea…mi-am luat stradã! 😂”, a transmis Cătălin Scărlătescu, în descrierea fotografiei publicate pe pagina sa de Instagram.

Se pare, astfel, că chef-ul Cătălin Scărlătescu este în cea mai bună formă, chiar și după competiția și aventurile prin care a trecut alături de celelalte opt echipe înscrise la emisiune. În ciuda eforturilor însă, contractele de confidențialitate pe care le-au semnat nu le permit acestora să ofere niciun fel de detaliu de pe parcursul filmărilor.

Cătălin Scărlătescu și Doina Teodoru, câștigători?

Prin urmare, nu ne rămâne decât să așteptăm luna ianuarie a anului viitor pentru a vedea cum s-a desfășurat competiția. Cine va fi echipa câștigătoare a marelui premiu în valoare de 30.000 de euro. Nici asta nu putem ști cu exactitate, deși în spațiul public s-a vehiculat că o echipă formată din persoane de același sex va intra în posesia banilor cu pricina.

Cert este că chef-ul s-a declarat a fi fascinat de competiția de la America Express. Cel puțin, asta a lăsat de înțeles înainte de a participa în mod direct la show. Ce părere are acum, probabil vom afla în viitorul apropiat. Semifinaliștii America Express s-au aflat deja, iar printre echipele care au ajuns în finala emisiunii de la Antena 1 este și Cătălin Scărlătescu cu Doina Teodoru.

„Îmi place show-ul ăsta mult de tot! În Asia am fost de multe ori, am văzut-o aproape pe toată, dar vreau să descopăr America din postura asta. @doina.teodoru spune despre noi că ea e genul rucsac, iar eu sunt genul troller. Să vedem ce-o să iasă din combinația asta! @asiaexpressromania … venim!!!”💜, spunea Cătălin Scărlătescu, înainte de a debuta filmările pentru America Express.

Parteneri
De ce nu a venit Florin Salam la priveghiul lui Costel Corduneanu. Manelistul a spus lucrurilor pe nume
Redactia.ro
Ilie Năstase a văzut "bijuteria" de 2,7 milioane € a lui Ion Țiriac și a făcut gluma zilei
Digisport.ro
Istoria neștiută a Gării de Nord din București. De ce a vrut Ceaușescu să o dărâme
Click.ro
Ce nu s-a văzut la TV! Zanni cu Ana Porgras și Alex Delea cu Alexandra Duli, momente tandre la duș, la Survivor Al Stars: "Nu vreau să se termine acest moment. Vreau să..."
Viva.ro
Cazul ciudat al miliardarului german care și-ar fi înscenat moartea ca să fie împreună cu amanta rusoaică la Moscova
Digi24
Un cuplu care a cumpărat un conac vechi de 400 de ani a descoperit sub podeaua din bucătărie o comoară
Digi24
Acasă la Andreea Esca. Fiul ei, Aris, le-a arătat tuturor ce obicte ciudate are mama lui acasă / FOTO
Unica.ro
Serviciul militar obligatoriu în România. Ce tactică adoptă țara noastră
EVZ.ro
Cum recunoști carnea alterată. Este extrem de periculoasă pentru sănătate
Spynews
Obligație fără excepții pentru PROPRIETARII de locuințe din România. Ai doar 30 zile să rezolvi
Capital.ro
Ce se ascunde în plicurile de ceai: Descoperirile surprinzătoare ale oamenilor de știință
Antena 3
Vedeta a dezvăluit că a avut o relație incestuoasă timp de zece ani cu tatăl ei, un cântăreț cunoscut: “Tata era altceva”. Acum s-a aflat tot
Avantaje
CÂND se dau PENSIILE de PAȘTE. ANUNȚ de la POȘTĂ pentru trei milioane de PENSIONARI
Mediaflux
Știrile Antena Stars. Soțul Mariei Roman de la Mireasa a fost găsit! Unde se află bărbatul / VIDEO
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
Lino Golden și Delia s-au căsătorit! Cât de spectaculos au arătat cei doi într-o zi atât de importantă
Antena 1
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!' 5 motive pentru care nu-l recunosc ca pe Mesia
Shtiu.ro