Chef Cătălin Scărlătescu, despre noua iubită. În ce stadiu este relația dintre cei doi

Chef Cătălin Scărlătescu, despre noua iubită. În ce stadiu este relația dintre cei doi
Chef Cătălin Scărlătescu, primele mărturii despre iubita sa

Cătălin Scărlătescu trăiește fiorii iubirii! Cunoscutul chef de la Antena 1 a vorbit pentru prima oară despre iubita sa. În ce stadiu este relația dintre ei și ce mărturisiri face despre perioada minunată pe care o traversează?

Chef Cătălin Scărlătescu, detalii despre noua iubită

Cătălin Scărlătescu este un nume cunoscut tuturor românilor deja de ani buni. Acesta este și unul din cei mai mari bucătari din România și se bucură de o notorietate uriașă după proiectul Masterchef.

Vedeta vorbește în detaliu despre viața profesională și proiectele în care intră cu drag, dar ezită să ofere publicului povești despre viața sa personală. Juratul de la emisiunea ‘Chefi la cuțite’ a recunoscut că are o iubită în acest moment și a venit cu primele declarații despre femeia care i-a furat inima.

Vedeta de la Antena 1 a confirmat că nu mai este un burlac și a dat impresia chiar că se află într-o relație serioasă. Dezvăluirile sale vin după ce a publicat o imagine în care apare alături de partenera sa. Cei doi chiar au decis să-și ia câteva momente departe de agitație și să plece în vacanță.

Scărlătescu a fost dintotdeauna un personaj discret când a venit vorba de statusul amoros sau de relații, dar a menționat de această dată că povestea actuală este suficient de serioasă încât să o aducă pe tânără acasă.

„E ceva serios. Niciodată nu m-am afișat”

„Sunt un om normal. Mă țin și eu cu fetele de mână, le mai și sărut, chiar și pe stradă, am și eu iubită, că nu pot să stau singur cuc. De fiecare dată e ceva serios, că nu duci o chestie neserioasă în casă.

Nu e de foarte mult timp, hai să nu intrăm în cifre. La relații nu am fost bun niciodată, când văd ceva care nu este în regulă, am dispărut. Sunt foarte indisponibil. Niciodată nu m-am afișat, nu îmi place să îmi duc viața privată și personală la televizor”, a declarat Cătălin Scărlătescu la Antena Stars.

Bucătarul își păstrează atitudinea rezervată cu privire la viața personală, dar totuși fanii sunt cu un pas înainte. Cei care îl urmăresc pe rețelele de socializare nu au scăpat din vedere un detaliu.

Internauții au văzut în imaginile recente postate de chef la aeroport că o mână de femeie îl mângâie lin pe braț, semn că dragostea e mare în viața vedetei noastre, atât de mare încât bărbatul a pierdut din vedere astfel de amănunte.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI