Cum arată casa de 1 milion de euro a Simonei Halep din Snagov. Ce și-a făcut în curte, a investit mulți bani și pentru asta FOTO EXCLUSIV

Cum arată casa de 1 milion de euro a Simonei Halep din Snagov. Ce și-a făcut în curte, a investit mulți bani și pentru asta FOTO EXCLUSIV
Cum arata casa de 1 milion de euro a Simonei Halep din Snagov. Ce si-a facut in curte, a investit multi bani si pentru asta

Simona Halep trăiește pe picior mare. Fostul lider mondial al tenisului feminin se poate lăuda cu o carieră de succes în domeiul sportului alb, profesie care i-a adus nenumărate satisfacții pe plan profesional, de-a lungul anilor. Recent, tenismena și soțul ei Toni Iuruc se bucură de casa de milion de euro pe care au finalizat-o pe malul lacului Snagov.

Simona Halep locuiește într-o casă de 1 milion de euro

Simona Halep se poate lăuda cu faptul că are tot ce și-a putut dori în viață. O carieră fulminantă în tenis, zeci de milioane de fani care-i aplaudă numele în toate colțurile Globului, conturi bancare consistente și o familie fericită.

Unde mai pui și faptul că, în toamna anului 2021, Simona Halep s-a căsătorit cu sufletul ei pereche, afaceristul Toni Iuruc, în orașul ei natal, Constanța.

O bună parte din câștigurile pe care le-a obținut din tenis, în ultimul an, au fost investite în construirea casei sale din Snagov. Vila de lux a Simonei Halep din Snagov are finisaje de top, iar sportiva a insistat să fie construit și un teren de tenis de dimensiuni profesionale în curte, pentru a se asigura că se poate antrena, la orice oră din zi sau noapte, oricând simte că este necesar.

Și pentru că toată lumea știe faptul că familia sportivei a susținut-o din prima clipă, încă de când era un copil care abia ținea racheta în mână, Simona Halep a făcut un gest incredibil pentru tatăl său, numind terenul Stere Halep.

Așadar, în curtea vilei din Snagov, câștigătoarea turneului de la Roland Garros în 2018 se poate bucura oricând de o partidă de tenis, fiind locul unde se poate antrena pentru turneele pe care le va onora în viitorul apropiat.

Simona Halep, complex rezidențial de lux pe litoralul românesc

Simona Halep este o femeie de afaceri de succes. Sportiva și-a făcut un complex rezidențial de lux pe malul mării, afacere de care se ocupă tatăl și fratele său. Complexul Lotus Studios, ce face parte din Halep Group, situat în Mamaia Nord, la 500 de metri de plaja Ammos și la 2,8 kilometri de lacul Siutghiol.

El oferă cazare cu WiFi gratuit și TV cu ecran plat, iar oaspeții cazați aici beneficiază de acces la un balcon. Ca locații de vizitat împrejur se regăsesc tabăra de vacanță Năvodari, situată la 5 kilometri de complex, și parcul acvatic Aqua Magic din Mamaia, aflat la 6 kilometri distanță.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI