Simona Halep și-a făcut complex rezidențial de lux. Cum arată noua ei afacere de milioane

Simona Halep și-a făcut complex rezidențial de lux. Cum arată noua ei afacere de milioane
Simona Halep, afacere de milioane cu familia. Și-a făcut un complex rezidențial de lux: Cum arată

Simona Halep și-a făcut un complex rezidențial de lux la mare. De afacere se ocupă fratele și unchiul ei. Campioana a mai făcut în trecut și alte investiții în domeniul hotelier.

Simona Halep, pusă pe afaceri. Campioana și-a ridicat un complex rezidențial de lux pe malul mării. Imagini cu noua ei afacere

Complexul Lotus Studios face parte din Halep Group și este situat în Mamaia Nord, la 500 de metri de plaja Ammos și la 2,8 kilometri de lacul Siutghiol. El oferă cazare cu WiFi gratuit și TV cu ecran plat, iar oaspeții cazați aici beneficiază de acces la un balcon. Ca locații de vizitat împrejur se regăsesc tabăra de vacanță Năvodari, situată la 5 kilometri de complex, și parcul acvatic Aqua Magic din Mamaia, aflat la 6 kilometri distanță. Afacerea este în mâinile fratelui și unchiului Simonei Halep. Pagina de Facebook a locației a fost creată recent, în data de 1 aprilie.

Constănțeanca a mai făcut investiții în domeniul imobiliar. Ea deține un hotel de patru stele la Poiana Brașov și a construit un complex rezidențial într-un cartier aflat aproape de malul mării, care înregistrează profit din vânzarea de apartamente. Nu de mult, aceasta a cumpărat și un teren valoros în zona Lacului Snagov.

Legătură profitabilă cu sponsorul ei tehnic

Halep a semnat la începutul anului 2018 cu Nike, afacere de pe urma căreia a câștigat două milioane de dolari pe an. Înțelegerea a fost de doar un an, dar a fost suficientă pentru ca sportiva să intre în topul celor mai profitabile afaceri făcute cu cei de la Nike din istoria tenisului. Ea a reușit să câștige turneul de Grand Slam de la Roland Garros în echipamentul de la ei.

„După ce parteneriatul de durată cu Adidas a luat sfârșit, Halep a început 2018 fără un sponsor de echipament. Demonstrând că hainele nu definesc jucătoarele, a câștigat primul turneu al anului de la Shenzhen și a ajuns în finala de la Australian Open. Nike a intrat în scenă imediat după și a fost tocmai la fix, înainte ca Simona să câștige primul său Grand Slam la Roland Garros”, scrie baseline.tennis.com.