23 iun. 2021 | 08:07

Ce și-a construit Simona Halep în curtea vilei din Snagov. Cel mai frumos gest posibil

Sport
Ce și-a construit Simona Halep în curtea vilei din Snagov. Cel mai frumos gest posibil
Simona Halep, gest inedit pentru familia ei. Ce a construit în curtea casei

Simona Halep este una dintre cele mai cunoscute și bine plătite sportive din întreaga lume, așa că nu este de mirare că aceasta a decis să își construiască locuințe cât mai frumoase. Pentru a se asigura că are parte de tot confortul, românca nu s-a uitat la bani atunci când a venit vorba despre casele ei.

Câte vile are Simona Halep în București

Simona Halep stă foarte mult timp plecată din casă pentru a rămâne cât se poate de sus în lumea sportului. Atunci când vine acasă, românca își dorește să aibă parte de lux, așa că și-a ridicat trei vile pe aceeași stradă pentru a se asigura că nu o să fie niciodată nevoită să mai stea prin străini atunci când se află în România.

Sportiva a fost nevoită să locuiască într-un apartament aflat lângă Centrul Național de Tenis din Capitală timp de 7 ani, iar apoi a stat în complexul ‘Stejarii’ în care a investit chiar Ion Țiriac în momentul în care meritele i-au fost recunoscute. Totuși, ideea de a sta în altă casă nu îi mai convine Simonei Halep acum, așa că aceasta a reușit să își pună la punct o vilă în cartierul Primăverii din București.

Ea nu s-a oprit aici. Chiar dacă vila este renovată și aceasta se poate muta oricând în ea, sportiva și-a dat seama că aglomerația din București ar putea să îi pună bețe în roate. Pentru a nu pierde mult timp și a reuși să se antreneze cât mai mult, aceasta s-a orientat și spre alte investiții de durată și spre o locație de vis, înconjurată de natură, unde se va bucura de liniștea pe care și-o dorește.

Ce a construit Simona Halep în Snagov. Gestul genial făcut pentru familia ei

Simona Halep a mai cumpărat un teren în Snagov unde a ridicat două vile uriașe. În cele două locuințe sportiva a mai stat, dar ele nu sunt gata complet. Muncitorii încă lucrează din greu pentru ca totul să fie pus la punct până în septembrie, când românca își sărbătorește ziua, potrivit Click!.

Sportiva s-a decis să aibă parte de o construcție inedită chiar în curtea casei. Simona Halep a cerut ca un teren de tenis să fie construit pentru a se asigura că se poate antrena oricând dorește și oricând are nevoie, fără să fie deranjată. Gesturile frumoase nu s-au oprit aici. Toată lumea știe că familia a susținut-o încă din primul moment, așa că ea a decis ca acest loc să îi poarte numele tatălui său, Stere Halep.

Simona Halep, gest incredibil pentru tatăl ei

Parteneri
Ireal! Ce face Kate Middleton noaptea pe întuneric. Prințul William a rămas șocat
Redactia.ro
Nedreapta istorie a vilei de pe Docenților nr.7, dăruită din iubire unei celebre actrițe de o frumusețe copleșitoare
Click.ro
Rusia amenință că va ataca Polonia dacă NATO aduce arme nucleare pe teritoriul acesteia
Digi24
Replica ironică a unui general finlandez, după ce Rusia a amenințat că va trimite rachete nucleare la granița cu Finlanda
Digi24
Imagini din apartamentul în care locuiesc Mircea Badea și Carmen Brumă. Cum au amenajat / FOTO
Unica.ro
O fetiță de nici doi ani a murit după ce a înghițit biluţe magnetice. Ce mesaj a transmis mama micuței pentru părinţi: ”Să nu cumpere aşa ceva...”
Spynews
Este complet interzis în România. Statul nu te iartă. Amendă 12.000 de lei
Capital.ro
Hidroelectrica, anunț important pentru toți clienții! Schimbările anunțate pentru următoarea perioadă
Antena 3
Vor avea un băiețel. Ce frumos au făcut anunțul: „Visele devin realitate”. Imagini de la petrecere
Avantaje
IOHANNIS a dat LOVITURA! NOUA funcție a PREȘEDINTELUI. Nu e la NATO
Mediaflux
Locul accidentului în care a murit Mădălin din Olt a luat foc! Totul a fost distrus complet de flăcări: ”Din cauza...” / FOTO
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
O creatură cu gheare ascuțite a fost descoperită în podul unei case. Oamenii sunt terorizați de sunetele pe care le scoate
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro