Cum arată amanta miliardarului care divorțează de românca din Galați. Tânăra o face pe conaționala noastră putred de bogată

O româncă din Galați este pe cale să ajungă una dintre cele mai bogate femei de afaceri din România, alături de frații Micula sau Ion Țiriac. Aceasta divorțează de soțul ei miliardar, pe care l-a prins în pat cu amanta.

Miliardar american divorțează de soția româncă

Americanul John Paulson, cu o avere estimată la aproape cinci miliarde de dolari, divorţează de gălăţeanca Jenny (Zaharia) Paulson, care i-a dăruit două fiice. Motivul ar fi infidelitatea bărbatului. În urma acestui divorț, românca noastră s-ar putea alege cu o sumă extrem de consistentă. Cum arată amanta lui Paulson, este o adevărată bombă sexy!

Miliardarul în vârstă de 65 de ani are, de mai mult timp, o relaţie secretă cu Alina de Almeida, o divă de 33 de ani, cunoscută în mediul online ca nutriționist și expert în alimentație. Jenny (Zaharia) Paulson este hotărâtă să nu mai accepte escapadele amoroase ale soțului ei infidel.

Cine este Jenny (Zaharia) Paulson

Gălățeanca a plecat din România la începutul anilor ’80 în SUA, la fratele ei, care era pe atunci sportiv de performanță. Dacă acum are un trai lipsit de griji, în tinerețe, nu i-a fost deloc ușor. De-a lungul timpului, a schimbat mai multe locuri de muncă. Asta până când l-a întâlnit pe John Paulson. Femeia a început să lucreze ca secretară – asistentă pentru afacerist, care avea atunci 45 de ani.

La scurt timp, cei doi au devenit un cuplu, apoi s-au căsătorit. Niciunul nu știa că viața le va rezerva surprize, așa că nici nu le-a trecut prin gând să semneze un contract prenupțial.

„Cel mai bine este să investeşti în domenii pe care le cunoşti bine. Poţi să fii norocos. Oricine poate fi norocos cu o investiţie anume, dar asta nu este o strategie pe termen lung. Dacă investeşti în domenii pe care nu le cunoşti, până la final nu îţi va merge bine.”, spunea John Paulson într-un interviu.

Cine este amanta miliardarului și cum arată

Acum, din cauza unei bombe sexy de 33 de ani, miliardarul John Paulson divorţează de soția lui, Jenny (Zaharia) Paulson. Miliardarul în vârstă de 65 de ani se iubește cu Alina de Almeida.

Tânăra este de profesie nutriţionist şi expert în alimentaţie. Alina de Almeida se bucură de foartă multă apreciere în mediul online. Are 136.000 de fani pe Instagram (Vezi FOTO în GALERIE). Paulson s-a cuplat cu de Almeida în această vară şi a fost văzut cu ea la vila familiei din Hamptons, apoi în apartamentul de lux din Olympic Tower, Manhattan.

Familia Paulson are o avere de cinci miliarde de dolari

Jenny şi John Paulson au fost căsătoriţi timp de 21 de ani. Divorţul lor se anunţă a fi unul dintre cele mai scumpe din istoria SUA! Cei doi trebuie să împartă o avere de aproximativ cinci miliarde de dolari. Paulson deţine un conac în New York, cumpărat cu 14,7 milioane $, o proprietate în Southampton, de 41 milioane $, şi o casă în Aspen, achiziţionată cu 24,5 milioane $.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI