Împăcare senzațională! Ce vedetă s-a întors la soție: ”Era lesa cam scurtă”

Împăcare senzațională! Ce vedetă s-a întors la soție: ”Era lesa cam scurtă”
Impacare senzationala Ce vedeta s-a intors la sotie

O vedetă din România a lăsat orgoliile la o parte și s-a întors la nevastă. Erau pe punctul de a divorța, însă acum s-au împăcat! Despre cine este vorba, a rupt tăcerea abia acum despre marea ceartă cu soția și de ce era cât pe ce să își lase copilașul fără familie.

O vedetă s-a împăcat cu soția

Împăcare senzațională în showbiz-ul românesc! După ce și-au aruncat vorbe grele în public, iată că o vedetă de la noi a revenit la superba sa soție. Este un fotbalist celebru. Acesta dă cărțile pe față despre cearta dintre el și nevasta lui, ce ar fi putut duce la un divorț răsunător.

Cristian Daminuță, căci despre el este vorba, a făcut primele declarații după împăcarea cu Mădălina, partenera sa de viață. Fotbalistul a explicat recent ce s-a întâmplat, de fapt, între ei doi și de ce erau cât pe ce să divroțeze. Potrivit sportivului, există un motiv foarte grav, care duce la destrămarea multor cupluri în lume.

Fotbalistul a avut mari probleme în căsnicia sa

În august, Cristian Daminuță și soția lui, Mădălina, au fost la un pas de divorț. Cei doi soți și-au aruncat cuvinte grele în public și erau cât pe ce să renunțe la căsnicia lor, inclusiv la copilul pe care îl au împreună. După o scurtă separare, amândoi și-au dat seama că nu pot trăi unul departe de celălalt, așa că au revenit la sentimente mai bune.

Din spusele fotbalistului, Mădălina este extrem de geloasă, iar crizele ei ar fi cauzat ruptura dintre cei doi.

„Au fost discuții minore care s-au transformat în discuții majore. Au plecat de la gelozii prostești din partea ei, care nu își aveau rostul. Ne-am dat seama pe parcursul acestei pauze că dacă vrem să ne meargă bine trebuie să ajungem la un numitor comun, în primul rând. Nu i-am dat niciun motiv. Dacă după doi ani nu îți prinzi iubitul/iubita cu ceva, cu discuții, conversații…Sunt convins că și ei îi scriu bărbați, dar odată ce eu am decis să fac pasul ăsta, să fac un copil, o familie, i-am demonstrat că sunt un băiat serios”, a declarat Cristian Daminuță, la Antena Stars.

Ce dezvăluiri face Cristian Daminuță

Cristian Daminuță s-a plâns că mariajul său cu Mădălina a fost unul restrictiv, din cauza geloziilor acesteia. Problemele s-au accentuat după nașterea copilului, însă, din fericire, acum sunt bine.

„Eu când nu eram cu ea, eram cu copilul. Cand eram cu copilul, automat era și ea. Am luat în calcul și faptul că după naștere a avut o perioadă mai dificilă. La nervi spui vrute și nevrute. Ne-am dat seama că nu trebuie să ajungem la divorț. În momentul în care a venit pe lume și un copil, trebuie pus în balanță ce este cel mai bine pentru el. Ne gândim și la nuntă. Am rezolvat între noi, ca doi adulți care luptă să își crească copilul în cele mai bune condiții. Mă ținea cam din scurt, a mai lărgit firul la lesă vreo doi centimetri”, a mai adăugat Cristian Daminuță.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI