30 mai 2019 | 17:21

Cum arată adevărata soție a lui Firicel din Las Fierbinți. FOTO

Știri generale
Cum arată adevărata soție a lui Firicel din Las Fierbinți. FOTO
Puțini știu cum arată adevărata soție a lui Firicel, actorul din Las Fierbinți

Adevărata soție a lui Firicel, din serialul Las Fierbinți, de la PRO TV, nu este la fel de cunoscută ca partenerul său de viață. Se știu puține despre ea, despre pasiunile sale, dar a ajuns în atenția publicului în urma unui scandal apărut în relația cu actorul de televiziune.

Adevărata nevastă a lui Firicel este o femeie discretă, fără gusturi extravagante și nu profită de celebritatea soțului său. Numele ei este Cristina Toma și are doi copii, o fetiță și un băiat, cu Toma Cuzin, alias Firicel.

Cei doi se cunosc încă de când aveau 18 ani. Azi, ea are 41 de ani.

Cu ce se ocupă adevărata soție a lui Firicel din Las Fierbinți

Cum arată adevărata soție a lui Firicel din Las Fierbinți

Ea este adevărata soție a lui Toma Cuzin

Cristina și Toma Cuzin sunt foarte diferiți, inițial, se credea că doar din punct de vedere profesional, dar, după ce le-a șuierat glonțul divorțului pe la ureche, ne dăm seama că există mai multe diferențe.

Cristina Toma mai este cunoscută și drept Cuzina, nume pe care ea îl folosește să-și semneze lucrările de artă. Deci, după cum îți dai seama, ea este artist plastic, specializată în colaje. Numele Cuzina l-a luat cu acceptul soțului său, desigur. Una dintre cele mai cunoscute și apreciate lucrări ale ei se numește Accesorii de lux și înfățișează un colaj format din mai multe picturi cu pistoale.

Cum arată adevărata soție a lui Firicel din Las Fierbinți

Sursa: WOWbiz

Atunci când o auzi vorbind despre artă, îți dai seama că ea vede lumea dintr-o perspectivă specială și observă detalii care nouă ne scapă:

„Cred că valorile culturale sunt tot mai greu asimilate de către societatea noastră, o societate în care consumismul a ocupat cu forţă, rând pe rând, toate frecvenţele pe care mai puteam rezona cu creaţia artistică. De aici şi revolverul din pictura mea, un laitmotiv născut din atitudinea de autoapărare a artistului faţă de agresiunea consumeristă la care este supus zi de zi, pe străzi întunecate sau în lumina reflectoarelor, prin intermediul mass-media sau în interacţiunea zilnică cu semenii.”

Cum arată adevărata soție a lui Firicel din Las Fierbinți

Adevărata nevastă a lui Firicel a fost înșelată de celebrul actor, dar ea l-a iertat…aparent

La un moment dat, viața lor de cuplu s-a aflat într-un impas în momentul în care s-a zvonit și apoi ar fi apărut și ceva dovezi, potrivit cărora, Toma Cuzin și-ar fi înșelat soția cu jurnalista Ioana Popescu.

Când a ieșit totul la iveală, Ioana Popescu a mărturisit că ea și Cuzin aveau o relație de vreo două luni, deși știa că el e însurat.

În cele din urmă, Firicel din Las Fierbinți a rupt relația cu amanta și s-a întors la nevastă. Cuzina nu a uitat, însă, aventura actorului și se pare că de-atunci, este ținut puțin cam din scurt.

Cum arată adevărata soție a lui Firicel din Las Fierbinți

Ioana Popescu, fosta amantă a lui Toma Cuzin

Parteneri
În ce stare se află Florin Piersic, după ultima operație. Actorul și-a petrecut Paștele în spital, iar medicii au făcut noi declarații
Redactia.ro
Ultimii condamnați la moarte de Ceaușescu, în perioada comunistă. Ce fapte au comis „Bachus” și Ion Pistol, doi dintre cei mai cunoscuți infractori din istoria României
Click.ro
O gaură misterioasă, de mărimea Elveției, se formează în același loc în Antarctica. După 50 de ani, experții au aflat motivul
Digi24
Un bărbat a fost găsit crucificat pe un gard, cu cuie bătute în mâini. Poliția a vorbit de un "un atac sinistru de tip paramilitar"
Digi24
Emily Ratajkowski, 'femeia cu cei mai frumoși sâni', apariție de senzație într-o rochie super decoltată / FOTO
Unica.ro
Cea mai periculoasă melodie pentru șoferi. Riscul este foarte mare
EVZ.ro
Cum arată casa lui Nea Florică, devenit viral pe TikTok pentru replica „Mi-a dat pachet”. Are 57 de ani și locuiește la țară / FOTO
Spynews
Se dă lege pentru românii din TRANSILVANIA. Noile măsuri vor deveni OBLIGATORII prin lege
Capital.ro
Românii au de așteptat mai bine de 40 de zile până vor primi pensia următoare! Când intră banii în luna iunie
Antena 3
A divorțat de un celebru prezentator TV și s-a recăsătorit cu un om de afaceri. Cum arată acum și cu ce se ocupă
Avantaje
DISPARE o categorie de PENSIE. Până CÂND poți depune ACTELE
Mediaflux
Ele sunt fetița de patru ani și bunica ei, care au murit în Călărași, după ce au mâncat pește. Familia se pregătește să le înmormânteze, în ajunul Paștelui / FOTO
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
Delia, în vacanță cu părinții! În ce destinație de vis i-a dus pe mama și tatăl ei de Paște. Imagini rare
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro