Ce salariu are Mihai Bobonete la Pro TV. Câți bani încasează pentru fiecare episod din Las Fierbinți

Ce salariu are Mihai Bobonete la Pro TV. Câți bani încasează pentru fiecare episod din Las Fierbinți
Foto: Pro TV

Mihai Bobonete este unul dintre cei mai apreciați actori de comedie din România, iar salariul său este subiectul de bârfă al multor admiratori. Bobiță nu câștigă bani doar din rolul din serialul Las Fierbinți. Veniturile lui sunt completate din spectacolele de stand-up comedy.

Actorul este tot mai solicitat pentru spectacole în toată țara, dar și în străinătate. A început în forță anul 2019, cu show-uri în mai multe orașe, alături de umoriști precum Cătălin Neamţu, Mihai Rait, Cosmin Natanticu, Adrian Văncică și Micutzu. Apoi, în luna februarie, Mihai Bobonete a avut spectacol la Roma. Pentru reprezentațiile sale pe scenă ar încasa aproximativ 20.000 de euro în fiecare lună (cam 1.000 de euro pe show).

Bani frumoși face și din emisiunile care i-au fost încredințate de cei de la Pro TV, Jocuri de Celebritate și Vocea României Junior. În plus, actorul și-a asociat imaginea cu mai multe branduri puternice, astfel că în conturi îi intră sume frumoase și din publicitate.

Mihai Bobonete câștigă 5.000 de euro lunar pentru rolul din Las Fierbinți

Mihai Bobonete este cunoscut în special pentru rolul pe care îl joacă în serialul de comedie Las Fierbinți, difuzat de postul de televiziune Pro TV în fiecare zi de marți, miercuri și joi, de la ora 20:30. Serialul critică societatea românească, în special pe cea din mediul rural, prin glume fine plasate inteligent. În același timp, este apreciat pentru că pune la colț clasa politică în fiecare episod.

Pentru rolul lui Bobiță, Mihai Bobonete primește un salariu de 5.000 de euro lunar. Un calcul simplu arată că actorul încasează aproximativ 416 euro pentru fiecare episod în care apare (3 episoade pe săptămână, 12 episoade în 4 săptămâni).

Bobonete mai este cunoscut pentru momentele umoristice din cadrul show-ului de satiră politică Divertis. A jucat în mai multe filme de comedie produse de Pro TV, printre care Vine Poliția, Made in Romania și Țaca-Paca.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI