Cum arată acum Nidia Moculescu. Fiica lui Horia Moculescu a atras privirile prin București

Cum arată acum Nidia Moculescu. Fiica lui Horia Moculescu a atras privirile prin București
Cum a fost surprinsă Nidia Moculescu pe străzile din București?

Nidia Moculescu a atras privirile tuturor la o plimbare prin București. Cum arată acum fiica celebrului compozitor și ce a făcut?

Nidia Moculescu, aparițe ciudată pe străzile din București

Nidia Moculescu a preferat dintotdeauna să nu fie ținta scandalurilor, așa că a avut grijă la anturajul său, de asemenea…a dorit ca viața personală să fie departe de public. Cu toate că are un tată celebru, nu s-a agățat niciodată de titulatura sa și a profitat doar de talentul moștenit și cele învățate de la compozitor. Nidia Moculescu a fost surprinsă de paparazzi spynews.ro pe străzile din Capitală. Fiica celebrului compozitor s-a prezentat corespunzător măsurilor impuse de lege, dar a uitat un mic detaliu. Aceasta cobora dintr-o mașină a unei prietene, iar graba a făcut-o să treacă neregulamentar.

Tânăra a trecut la bancă întâi de toate, iar mai apoi s-a îndreptat către poștă. Ca un bun cetățean, Nidia a așteptat la coadă la distanța indicată de autorități, apoi s-a oprit să fumeze o țigară, după care a pornit-o din nou la drum. Următoarea oprire a fost la plafar, unde a discutat cu o farmacistă despre niște medicamente, iar înainte de a pleca i-a cerut acesteia un gel dezinfectant, pentru a se asigura că respectă întocmai regulile de aur ale acestor vremuri.

Cuma  fost surprinsă Nidia Moculescu
Cuma fost surprinsă Nidia Moculescu

Zi aglomerată pentru fiica lui Horia Moculescu

Ziua nu s-a terminat, pentru că solista a bifat o ultimă destinație – la piață. Vedeta a mers să facă toate cumpărăturile necesare casei pentru ea și tatăl ei și a ieșit din complex cu un…cărucior pentru bătrâni. Este un lucru util și practic, dar nimeni nu s-ar fi așteptat ca o tânără de doar 30 de ani să folosească așa ceva. Fotografia cu aceasta într-o ipostază mai puțin de așteptat o puteți vedea în GALERIA FOTO.

Nidia a împlinit recent 30 de ani, iar mama sa a dorit să le mulțumească tuturor celor care i-au transmis mesaje pentru fiica ei în această zi deosebită. ”Vă mulțumesc pentru urările transmise cu ocazia zilei de naștere a fiicei mele, Nidia Mihaela Moculescu”, a scris Mariana Moculescu pe rețelele de socializare.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI