Cum arată acum fiica lui Mârlanu’ din Trăsniţi în NATO. Tânăra e frumoasă foc

Cum arată acum fiica lui Mârlanu’ din Trăsniţi în NATO. Tânăra e frumoasă foc
Cum arată acum fiica lui Mârlanu’ din Trăsniţi în NATO.

Toni Ionescu, alias Mârlanu din serialul Trăsniți în NATO, a venit împreună cu fiica sa, Crenguța, în platoul emisiunii La Măruță.

Cum arată acum fiica lui Mârlanu’ din Trăsniţi în NATO

Fiica actorului a împlinit vârsta de 19 ani și este mândria tatălui ei. Crenguța este o tânără foarte frumoasă, tentată să urmeze calea actoriei, ca tatăl său și să facă oamenii să râdă.

Deși încă nu s-a decis total asupra acestui lucru, tatăl său consideră că fiica sa are talent.

”Si-a dorit sa faca teatru, dar ne-am trezit tarziu pentru inscrieri”, a spus Toni Ionescu despre fiica sa.

De altfel, Gogoașe din serialul Trăsniții este la fel de amuzant și acasă, iar fiica sa spune că râde cu el de fiecare dată.

”De fiecare data rad acasa cu el, si mie imi place sa fac oamenii sa rada, dar nu stiu daca pot face o carieră din asta”, a spus și fiica acestuia, Crenguța.

Actorul Toni Ionescu şi-a început activitatea artistică în emisiunea „Chestiunea zilei“ şi a continuat cu comedy-show-urile „Tilică, steluţă de cinema“, „Pitici şi tătici“, „Trăsniţi în NATO“, acolo unde a interpretat rolul unui sergent autoritar, incult şi grobian, dar nu în ultimul rând, în serialul Trăsniţii, acolo unde el a continuat aventurile lui Mârlanu’.

Serialul Trăsniții a finalizat filmările în decembrie anul trecut

De menționat este că producţia românească „Trăsniţii“, difuzată de Prima TV, s-a bucurat de succes de-a lungul timpului, iar în anul 2015 a fost desemnat, de către Guinness Book, cel mai longeviv sitcom din lume, iar în anul 2017, distribuţia serialului a atins un număr record de peste 18.000 de ore de filmare.

De menționat este că filmările ultimului sezon al serialul Trăsniții s-a terminat în decembrie 2020.

„Se pare că se termină cu Trăsniţii, ăsta va fi ultimul sezon. Mai mult ca sigur ăsta e ultimul sezon. S-ar putea să facem altceva în loc de asta, dar nu se ştie sigur. Deocamdată totul e în aer aşa, dar se pare că serialul se termină.

Azi (n.r. 4 noiembrie) a fost ultima zi de filmări. Orice început are şi un sfârşit”, spunea Toni Ionescu pentru pagina de media.

Toni Ionescu este și iubitor de muzica Reggae, Rock and Roll si Heavy Metal El este fan al formației AC/DC. În adolescență a practicat sporturi precum canotaj, rugby și handbal, însă fotbalul australian rămâne sportul sau preferat.

De asemenea, Toni este și un mare gurmand, mâncarea sa preferată fiind macaroanele milaneze.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI